1772
Win tot 30% aan kastruimte
Gepubliceerd: 29-08-2014 Laatste update: 30-06-2017

Win tot 30% aan kastruimte met het vernieuwde interieursysteem MultiMatic MultiMatic, zo heet de geheime keukenheld van SieMatic. Dit flexibele interieursysteem past bescheiden in elke keukenkast maar opent een wereld van nieuwe mogelijkheden. Je wint tot 30% ruimte en kan kiezen uit tientallen slimme, stijlvolle accessoires die je in een handomdraai bevestigt. Voor dit vernuftige én vernieuwde systeem – matter, vlakker en met een extra kleur – kreeg SieMatic heel wat internationale designprijzen uitgereikt.

MultiMatic: witter, matter & vlakker Met MultiMatic heeft SieMatic de binnenkant van de keuken volledig opnieuw bedacht. Je keuken inrichten was nog nooit zo individueel en functioneel: alles krijgt een plaats waar jij het wilt én je bespaart tot 30% ruimte. De vernieuwde verstelmechaniek is nu smaller en vlakker, en mat uitgevoerd in wit of aluminiumgrijs om beter te kunnen afstemmen op elke uitvoering. Ook het nieuw ontworpen fluisterzacht afsluitend profiel heeft een aluminiumgrijze tint voor een perfect totaalbeeld met je woonuitstraling.

Mooi is één, makkelijk twee. De MultiMatic-innovatie blinkt uit in comfort: je hebt altijd alles bij de hand, netjes en overzichtelijk op een vaste plaats. Veranderen kan je wanneer je wilt, in een handomdraai, zonder gereedschap. Het gepatenteerde systeem is leverbaar in elke SieMatic-kast, standaard aan de binnenwanden of aan de binnenzijde van de deur.

Omdat het flexibele interieursysteem zo uniek is, sleepte SieMatic tal van internationale prijzen in de wacht: MultiMatic kreeg de ‘iF Design Award’ van het Industrie Forum Design Hannover, de ‘reddot award’ van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen en de ‘Good Design Award’ van het Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design.

MultiMatic-accessoires: van korf tot flessenrek Met SieMatic is je keuken een volwaardige leefruimte, mét volwaardige opbergruimte. De vele interieurelementen van MultiMatic geven je alle vrijheid tot een persoonlijke inrichting. Zo veranderen keukenkasten in creatieve opbergplekken voor handdoeken en accessoires, voor flessen wijn en voorraaddozen maar ook voor elastiekjes of koffiefilters.

Enkele voorbeelden: de korf is in hoogte en diepte verstelbaar en kan je veelzijdig inzetten, bijvoorbeeld voor conservenblikken of jampotten. De aluminiumkleurige klemmen houden je notities, bonnen of foto’s goed in het zicht, terwijl de losse haken onmisbaar zijn voor kook- of schoonmaakspullen. En dan zijn er nog de droogdoekhouder, het flessenrek, de bakblikhouder, de interieurlade of de binnenlade voor zilveren bestek. Dankzij MultiMatic benut je de binnenruimte optimaal.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide