4299
Siematic Frame design

De volmaakte symbiose tussen architectuur en design biedt ongekende ontwerpopties. Met het nieuwe Frame Design van SieMatic worden eindeloos veel nieuwe inrichtingsmogelijkheden werkelijkheid. De keuken als levendig middelpunt van de ruimte: het eiland met bar en zitplekken functioneert als communicatief ‘meeting point’. Het schiereiland is als een soort buffet, en trekt het kookgedeelte bij het zitgedeelte.

 

siematic-forum-2017-pure-collection__1_.jpg

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De visuele nadruk wordt gelegd op de heldere, contrastrijke lijnen. Zoals in het kookgedeelte van de nis in de achterwand. Het SieMatic Frame Design zorgt hier voor ongekende designopties die tot een ‘signature piece’ heeft geleid: ranke, zwart gelakte aluminium profielen omranden de deuren van donker getint, ondoorzichtig glas.

siematic-forum-2017__2_.jpg

De oppervlakken van de onderkasten in de SieMatic-structuurlak ‘sterlinggrijs’ en het hoogwaardige houtdecor ‘eiken onyx’ met asymmetrisch geplaatste bar doen de karakteristieke rankheid – 2 cm dik – van het SieMatic Frame Design bijzonder goed tot hun recht komen. De hoge kasten met hun inbouwapparatuur hebben een sculpturaal maar niet dominant effect doordat ze half in de muur verzonken zijn.

siematic-forum-2017-pure-collection__3_.jpg

siematic-forum-2017-pure-collection__6_.jpg

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners