Yes, je mag een nieuwe keuken uitzoeken! Voor het nieuwe huis, of omdat de oude keuken écht toe is aan vervanging. Natuurlijk kun je niet wachten tot je mag koken in je nieuwe keuken. Maar voor het zover is moet je nog veel stappen ondernemen. Hoe voorkom je dat een nieuwe keuken kopen een opgave wordt, in plaats van een feestje?

Als je een nieuwe keuken uitzoekt wil je natuurlijk dat deze perfect aansluit op jouw wensen. Maar soms is het lastig te bepalen wát die wensen precies zijn! Want waar moet je eigenlijk op letten bij de inrichting van de ideale keuken?

Ooit wel eens naar de schitterende tekening van olijfhout gekeken? De structuur van deze houtsoort is werkelijk prachtig en leent zich perfect voor een houten keuken. Bij DB KeukenGroep verkopen ze ook keukens met olijfdecors.

Meer dan ooit vormt de keuken het decor van gezelligheid: een plek waar met elkaar gelachen wordt over mislukte toetjes, waar je samen met de kinderen kunt kokkerellen, waar prachtige gerechten ontstaan om met de hele familie van te genieten. Wat is jouw leukste, gekste of mooiste keukenmoment? Deel deze met Superkeukens en win een kok aan huis!

Spannend, je gaat een nieuwe keuken uitzoeken! Wordt het een landelijke stijl, of juist strak en modern? Met een kookeiland, of een heerlijk groot keukenblad? Een nieuwe keuken kopen is ontzettend leuk, maar ook een beetje eng. Want ineens moet je een aanbetaling doen. En hoe zit het met bedenktijd?

Hoewel de keuken in de vrijstaande, landelijk gelegen woning van Sarine en Han uit Oosterland allerminst klein te noemen valt, heeft een keuken met kookeiland doorgaans wel wat meer meters nodig dan een hoekkeuken.

Met het kopen van een keuken ga je niet over één nacht ijs. De keuken moet immers lang mee gaan en helemaal aansluiten bij jouw wensen én budget! Hoe pak je dat aan?