113
Kvik's nieuwe VEDA-keuken: Tijdloos design met slimme details
Gepubliceerd: 03-07-2024

Vanaf september is Kvik's populaire keukenontwerp VEDA beschikbaar in een geheel nieuwe look, geïnspireerd op het steeds veranderende Deense landschap. Met ergonomisch ontworpen ronde handgrepen en afgeronde hoeken biedt deze keuken een unieke mix van retro charme en moderne flair. Bovendien worden duurzaamheid en functionaliteit moeiteloos gecombineerd door het gebruik van gerecyclede PET-plastic flessen en gerecyclede houtvezels in het ontwerp.

Een frisse blik op VEDA

Marketing Manager van Kvik Nederland, Meike Hoek de Jong, vertelt enthousiast: “VEDA is een van onze bestsellers en we zijn er trots op dat we dit ontwerp een frisse look hebben gegeven. We hebben een perfecte balans gevonden tussen tijdloze elegantie en een retro uitstraling. Daarnaast zijn onze keukens gemaakt van verantwoorde materialen. De kern van VEDA bestaat uit gerecyclede houtvezels en de folies zijn gemaakt van gerecyclede PET-plastic flessen. Bovendien zijn de houten fronten FSC-gecertificeerd en afkomstig van verantwoorde bosbouw, ontworpen om een leven lang mee te gaan.”

Aanpassen aan jouw stijl

VEDA biedt je de mogelijkheid om je keuken aan te passen aan je persoonlijke smaak door te kiezen uit verschillende materialen en de nieuwe ergonomisch ontworpen handgrepen. De keuken is verkrijgbaar in vijf natuurlijke kleuren: clean white, mossy green, light grey, dark oak en light oak. De ronde, uitgesneden handgrepen geven een moderne twist aan de retro look en zijn beschikbaar in zes kleuren: brushed steel, black, apricot, arizona beige, london grey en green.

Daarnaast introduceert VEDA een innovatieve greeploze optie: VEDA Touch. Dit slimme ontwerp maakt gebruik van een push-to-open systeem, wat luxe biedt tegen een verrassend lage prijs. Met een lichte aanraking van je vingers, knie of heup open je de keukenkasten moeiteloos.

Milieu-impact op maat

Kvik zet een nieuwe standaard met een innovatieve tool die de gedetailleerde milieu-impact van hun producten berekent. Vanaf het najaar kunnen klanten een persoonlijke berekening ontvangen die laat zien hoeveel gerecyclede PET-flessen en gerecycled hout in hun nieuwe keuken zijn verwerkt, evenals de CO2-voetafdruk. Zo bevat de afgebeelde keuken bijvoorbeeld 312,3 kg gerecycled hout en 53,8 gerecyclede plastic flessen, met een totale CO2-voetafdruk van 888,15 kg.

Tijdloos, doordacht en duurzaam

Het VEDA-keukenontwerp combineert doordachte details met tijdloze elegantie. De integratie van duurzame materialen zorgt ervoor dat deze keuken niet alleen een stijlvolle, maar ook een verantwoorde keuze is. Door te kiezen voor VEDA draag je bij aan een duurzamere toekomst zonder concessies te doen aan design of functionaliteit.

Volgens interieurontwerper Jane Roe: “De combinatie van natuurlijke kleuren en gerecyclede materialen maakt VEDA een uitstekende keuze voor wie zowel esthetiek als duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.”

Kvik bewijst met de nieuwe VEDA-keuken dat tijdloos design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Of je nu kiest voor de klassieke uitstraling van clean white of de warme tinten van light oak, met VEDA maak je een bewuste en stijlvolle keuze voor jouw keuken.

Kvik's nieuwe VEDA-keuken biedt een frisse, duurzame en stijlvolle optie voor iedereen die op zoek is naar een keuken die zowel retro charme als moderne elegantie uitstraalt. Met de mogelijkheid om de keuken aan te passen aan je persoonlijke stijl en de introductie van een innovatieve tool om de milieu-impact te berekenen, zet Kvik een nieuwe standaard in de keukenindustrie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide