1447
siematic zeromatic

Ogenschijnlijk bescheiden uitvindingen kunnen tot belangrijke verbeteringen leiden. ZeroMatic is daar een goed voorbeeld van. Om dat duidelijk te maken, moeten we eerst een beetje technisch worden.

Hoewel de kwaliteit per merk verschilt, bestaat het plaatmateriaal van kunststof keukens in principe uit een laag geperste houtvezels tussen twee dunne lagen kunststof. De randen worden afgewerkt met een zogeheten afkanting, eveneens van kunststof. Dit is bij SieMatic een relatief dikke, licht elastische stootrand die de randen en hoeken beschermt. De afkanting wordt onder verhitting met het materiaal verlijmd en hoewel dat bij SieMatic met uiterste precisie gebeurt, bleef toch altijd een miniscuul naadje zichtbaar tussen de afkanting en de plaatbekleding.

De nieuwste lasertechniek maakt het nu mogelijk om de afkanting naadloos te versmelten met de kunststof plaatbekleding. Met als resultaat een puntgave, ononderbroken omkleding van elke SieMatic keukendeur en elk SieMatic ladenfront. Hierdoor hebben kunststof keukens nu een uitstraling die vergelijkbaar is met die van gelakte keukens. Deze verhoogde kwaliteit wordt aangeduidt met de toevoeging ZeroMatic.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Niet alleen visueel maakt ZeroMatic onderscheid, ook praktische voordelen zijn belangrijk. Door het versmelten van de naden behoren microscopisch kleine lijmrandjes tot het verleden. Vocht en vuil krijgen geen kans meer. En de ZeroMatic deuren en fronten zijn gemakkelijker te reinigen. Verder zijn de belastbaarheid, stootvastheid en degelijkheid aanmerkelijk vergroot.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners