1025
Keukens

Het aantal loopbewegingen en activiteiten in een keuken wordt door de meeste mensen onderschat Tijdens een keukenleven - gemiddeld 20 jaar - maakt u miljoenen bewegingen, draagt u tonnen gewicht en loopt u ongeveer de afstand van Hamburg tot Barcelona. In totaal brengt een huisvrouw gemiddeld een maand per jaar door in de keuken!

Vraag u eens even af...
Heeft u er ooit bij stilgestaan, dat men meer dan 30 maal per dag van de tafel naar de keuken loopt of omgekeerd? dat laden, voorraadladen en deuren meer dan 80 keer per dag geopend en weer gesloten worden? dat dagelijks meer dan 50 activiteiten - zoals groenten snijden, salade spoelen, dessert bereiden - in de zone voorbereiden of spoelen gebeuren? Voor vele gezinnen is de keuken het middelpunt van het leven. Hier brengt men de meeste tijd door, hier kookt en eet men, hier ontvangt men vrienden en voelt men zich goed.

Deuren in onderkasten?
Keukengebruiker staat niet altijd centraal Veel te vaak nog wordt design en esthetiek hoger ingeschat dan praktisch comfort. Bovendien is bij vele goedkope aanbiedingen enkel de prijs van belang. Bedenk dat u uw keuken ongeveer 20 jaar zult gebruiken en verzaak niet aan comfort en ergonomie.

Meer comfort door zacht en geruisloos sluiten
Niet enkel geluidsdemping, maar ook een emotioneel gevoel bij het sluiten van laden en voorraadladen is nu standaard. Zowel bij smalle, lichte laden als bij brede, zware voorraadladen: BLUMOTION verzekert altijd een zacht en geruisloos sluiten.

Voor meer informatie:
Dynamicspace.com

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners