1244
Keukens
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Het aantal loopbewegingen en activiteiten in een keuken wordt door de meeste mensen onderschat Tijdens een keukenleven - gemiddeld 20 jaar - maakt u miljoenen bewegingen, draagt u tonnen gewicht en loopt u ongeveer de afstand van Hamburg tot Barcelona. In totaal brengt een huisvrouw gemiddeld een maand per jaar door in de keuken!

Vraag u eens even af...
Heeft u er ooit bij stilgestaan, dat men meer dan 30 maal per dag van de tafel naar de keuken loopt of omgekeerd? dat laden, voorraadladen en deuren meer dan 80 keer per dag geopend en weer gesloten worden? dat dagelijks meer dan 50 activiteiten - zoals groenten snijden, salade spoelen, dessert bereiden - in de zone voorbereiden of spoelen gebeuren? Voor vele gezinnen is de keuken het middelpunt van het leven. Hier brengt men de meeste tijd door, hier kookt en eet men, hier ontvangt men vrienden en voelt men zich goed.

Deuren in onderkasten?
Keukengebruiker staat niet altijd centraal Veel te vaak nog wordt design en esthetiek hoger ingeschat dan praktisch comfort. Bovendien is bij vele goedkope aanbiedingen enkel de prijs van belang. Bedenk dat u uw keuken ongeveer 20 jaar zult gebruiken en verzaak niet aan comfort en ergonomie.

Meer comfort door zacht en geruisloos sluiten
Niet enkel geluidsdemping, maar ook een emotioneel gevoel bij het sluiten van laden en voorraadladen is nu standaard. Zowel bij smalle, lichte laden als bij brede, zware voorraadladen: BLUMOTION verzekert altijd een zacht en geruisloos sluiten.

Voor meer informatie:
Dynamicspace.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide