2010
Culimaat Cubic XL
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 29-06-2017

Met recht een XL-keuken. De proporties zijn extreem ruim van opzet zodat er een royale keuken ontstaat waar echt gekookt kan worden. De veeleisende (hobby) kok kan hier zijn hart ophalen en de meest bijzondere gerechten bereiden. De keuken Cubic XL valt op door het ambachtelijke handwerk dat overal in de keuken terugkomt. Deze liefdevolle details in combinatie met de hoogglans gepolijste witte fronten en het Corian werkblad stralen vakmanschap uit.

Verder getuigt de schouw met afzuigunit van maatwerk, alsook de kasten in donker geolied eiken. Een van de kasten schuift in de muur zodat het werkblad, al dan niet met keukenapparatuur, aan het zicht kan worden onttrokken.

Andere bijzonderheden zijn de 4 cm dikke deuren welke lijken te zweven en de losse kasten met elektronisch gestuurde lades. Ook de unieke ingebouwde vaatwasser is een ontwikkeling van Culimaat en het toonbeeld van vakmanschap. Tot in de kleinste details ademt deze keuken een superieure kwaliteit.

De inbouwoven, de combi-stoomoven, de warmhoudlade, het inbouwkoffiezetapparaat en de twee vaatwassers zijn van Miele. De kookplaten en het koel-vriessysteem komen van Gaggenau en de kokend waterkraan is van Quooker.

De keuken wordt geheel op maakt gemaakt en de individuele wensen van de eigenaar kunnen worden gerealiseerd.

Over Culimaat
Culimaat ontwerpt en produceert hoogwaardige keukens en interieurs. Het bedrijf met 14 werknemers is sinds 1985 gevestigd in Berlicum, vlakbij s-Hertogenbosch. Iedere Culimaat keuken is uniek, speciaal ontworpen en geproduceerd naar de wensen en persoonlijkheid van de gebruiker. Uitgangspunten zijn het karakter van het huis, de beschikbare ruimte en het gebruikspatroon.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide