2031
Keller

Less is more Kellers Black Label programma Kellers nieuwste Black Label collectie is een opmerkelijk nieuwe keukenlijn. Het onderscheidt zich door een stijlvolle balans van tijdloos design en innovatieve techniek, maar vooral door het feit dat het hier om greeploze keukens gaat.

Deze exclusieve Black Label collectie wordt separaat van Kellers bestaande luxe keukenprogramma - dat gelijktijdig is omgedoopt tot Red Label - in de markt gezet. Met een eigen brochure onderstreept Keller deze filosofie. Een brochure met een glamoureuze en internationale uitstraling waarmee Keller het begrip Dutch Design een nieuwe dimensie geeft.

Het Black Label programma bestaat uit 4 prijsgroepen. GL 2000 bestaat uit 19 modellen (recht afgeplakte fronten) in evenzoveel kleuren. GL3000 bevat 4 HPL modellen en kleuren. De deuren hebben een verticale postform. In GL4000 vinden we 7 hoogglans modellen en GL 5000 tenslotte completeert de collectie met 6 houtfineer modellen in warme eigentijdse kleuren. Uiteraard voorziet het programma in alle bijpassende kleuren rompen.

Het uitgekiende kastenassortiment stelt u in staat om strak ogende designkeukens te ontwerpen, zonder functionaliteit en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Met het stijlvolle en exclusieve Black Label programma vult Keller haar toch al uitgebreide range producten verder aan tot een meer dan compleet gamma en mikt daarmee op een verdere uitbreiding van haar marktpositie in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners