1520
Keller Silverline

De maatschappij verzilvert. Mensen in Nederland worden gemiddeld steeds ouder en nemen nog volop deel aan de maatschappij. De overheid stimuleert mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren in hun eigen woonomgeving. Keller ontwikkelde het Prolux Silver Line programma om dit mogelijk te maken.

Met Keller Prolux Silver Line kunnen de veranderende behoeften van de keukengebruiker moeiteloos worden ingevuld. Het programma bestaat uit een compleet kastenassortiment in 15 melamine kleuren, 5 polygloss kleuren en 7 folie modellen in 5 kleuren, verdeeld over 4 prijsgroepen. Afhankelijk van de mogelijkheden kan de Silver Line keuken worden afgestemd op de levensfase van de gebruiker.

Staand gebruik
Indien er (nog) geen behoefte is aan een aanzitbaar deel in de keuken, dan wordt onder het werkblad een tussenkast geplaatst. De ruimte onder de keuken is tot op een hoogte van 250 mm boven het vloerpeil vrij van obstakels, hierdoor kan men met de zwenkwielen van een rollator of de voetsteunen van een rolstoel onder de keuken door draaien.

hendersmagazinebanner.png

Zittend gebruik
Later is de tussenkast eenvoudig weg te nemen en als bovenkast weer te gebruiken. Hierdoor is de keuken altijd eenvoudig aan te passen tot aanzitbare keuken en wordt er niet ingeleverd aan kast/opbergruimte.

Rolstoel gebruik
Indien de keuken onderrijdbaar moet zijn voorziet het Silver Line Programma in kastelementen die slechts 110 mm hoog zijn, en waarin een ondiepe spoelbak gemonteerd kan worden. Uiteraard zijn deze elementen geïsoleerd om verwonding aan de benen van de gebruiker te voorkomen.

Werkbladen en accessoires
Het Silver Line Programma bevat naast keukenmeubelen ook werkbladen, (ondiepe) spoelbakken en accessoires. Een compleet assortiment dat een verregaande mate van flexibiliteit biedt bij het invullen van de wensen van de consument. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua design, kleur en stijl.

FSC® gecertificeerde keukens
Als één van de eerste keukenfabrieken is Keller officieel FSC® gecertificeerd en ontwikkelde een compleet programma FSC® gecertificeerde keukens. Indien u kiest voor een van de modellen in dit programma die zijn voorzien van het FSC® keurmerk dan draagt u ook een steentje bij aan een duurzame maatschappij.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners