1670
Gratis keukenontwerp aan huis

Maak een afspraak met je 1op1 keukenadviseur. Op een moment dat het jou uitkomt, overdag of liever in de avonduren. Je ontwerper neemt inspirerende lookbooks en samples van materialen mee. Waarom zou je het buiten de deur zoeken als het ook thuis kan?

 

DE IDEALE INDELING
Fijn dat we bij je thuis mogen kijken! Want dat maakt het een stuk makkelijker om de ideale keuken te creëren. De indeling van de keuken, de lichtinval, de verbinding met de woonkamer, bijzondere hoekjes: je 1op1 ontwerper ziet de plek waar de keuken komt met eigen ogen en houdt rekening met elk detail.

PRATEN OVER BELEVING
Thuis aan je eigen tafel praat toch het fijnst. Vertel over je wensen en je smaak. Over je leven en je kookstijl. Hoe zou het uitkomen als… Wat zou er gebeuren als… Of misschien toch die... We hebben alle tijd om jou te helpen! Kijk met je ontwerper mee op de laptop en zie in 3D hoe je droomkeuken ontstaat.

PERFECT GEPLAATST
Je ontwerper heeft alles nauwkeurig ingemeten. Daardoor beschikken onze monteurs over complete instructies en bouwen je keuken exact volgens de tekening op. Want ons werk is pas echt af als de keuken staat. Precies zoals we hebben afgesproken, perfect tot in de details.

VOOR ELK BUDGET
Compact en praktisch. Royaal en luxe. Van € 2.500 tot € 45.000: met elk budget profiteer je van 1op1 keukenontwerp!

In ruil voor een kopje koffie of thee krijg je een geweldig keukenontwerp met een vrijblijvende offerte.

 

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners