2690
Fenix keuken, mat zwart en nauwelijks vlekgevoelig
Gepubliceerd: 24-02-2020

Een matzwarte keuken in een ruimte die in daglicht baadt geeft een bijzondere sfeer. Dat is ook het effect van deze keuken van Adee Keukens uit Rijssen in de verbouwde 19e-eeuwse directeurswoning.Dit huis dient jarenlang als studentenwoning en gaat radicaal op de schop nadat de studenten zijn vertrokken. Boven de keuken wordt een gat in de verdiepingsvloer gezaagd zodat Wiebe en Karen een vide kunnen realiseren. Nu komt een keuken wel op een heel bijzonder lichte plek te staan! Dat maakt de keuken met kookeiland extra geschikt voor een zwarte afwerking.

Werkbladafzuiging
De wens is een matzwarte keuken waar je niet elke vingerafdruk op ziet. Fenix keuken deuren vinden ze mooi, het is nog relatief nieuw en fenix wordt vaak gekozen vanwege haar vetvrije eigenschappen. Toen ze het zagen vielen ze er direct voor. Met deze zwarte keuken maak je een statement! Een vereiste voor een keuken schuin onder een vide is dat je over goede afzuigapparatuur beschikt. Een grote afzuigkap verstoort de ruimtelijkheid van de keuken, dit willen Wiebe en Karen niet. Gelukkig is er werkbladafzuiging, en dat werkt perfect.

Binnenkijker-4.jpg

Duurzaam keramiek
Het werkblad van de luxe keukenis van keramiek, gemêleerd met grijs, zwart en brons. Heel chique in combinatie met matzwart. Keihard als het is kan keramiek goed tegen een stootje. Het aanrecht dat Wiebe en Karin wensen vinden ze niet in de collectie bij Adee Keukens. Voor Adee is het geen probleem om het werkblad toch te leveren. “Ze hebben echt alles voor ons gedaan. Met hun service zal het ook wel goed zitten.” De spoelbak is van matzwarte kunststof. Bijzonder fraai! Met de zwarte Quooker boven de gootsteen is deze keuken compleet in harmonie.

Binnenkijker-2.jpg

Wijnklimaatkast
In het eiland is een wijnklimaatkast ingebouwd waarin het Utrechtse stel bijzondere wijnen bewaart. Twee temperatuurzones zorgen ervoor dat zowel rode als witte wijnen altijd goed op dronk zijn. 
Bewust kiezen Wiebe en Karen voor een van de greeploze keukens, dat maakt hun moderne keuken nog strakker dan hij al is. Dit bevalt hen ook erg goed. Evenals de gladde inductiekookplaat die het kookproces niet alleen versnelt, maar hen ook helpt bij het realiseren van een strakke keuken.

Binnenkijker-5.jpg

Maatwerkkeukens
Het allermooist is om de keuken met kastenwand tot aan het plafond te laten grenzen. In deze woning zijn de plafonds echter hoger dan gemiddeld. Daarom bevat de keuken veel maatwerk. Bij Adee Keukens krijg je hiervoor alle ruimte. De keukenspecialist biedt veel keuken inspiratie met alle keukenstijlen en prijzen van keukens. Binnen het merk Residentic kun je iedere keuken op maat laten maken. Een keuken die zo afwijkt van de standaard vereist goed advies. Adee Keukens helpt klanten bij het realiseren van hun wensen en laat de moderne keuken op het allermooist uitkomen. De witte stollen bijvoorbeeld doorbreken op een moderne manier het zwart.

Fenix keuken review
“Adee Keukens is ontzettend welwillend om het je compleet naar wens te maken. Er waren geen zwarte fenix keukenopstellingen in hun showroom.” “Toen hebben ze zelfs voor ons geregeld dat we bij een andere keukenklant mochten kijken naar het matzwarte fenix. Hoe het zou staan in de praktijk en om hun fenix keuken ervaringen te horen. Dat was fijn voor ons.”

Adee Keukens in Rijssen is onderdeel van DB KeukenGroep. DB KeukenGroep heeft acht vestigingen over heel Nederland en wordt hoog gewaardeerd door klanten vanwege haar uiterst klantgericht werkwijze en hoogstaande service.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide