6223
Bulthaup B1

De tijd is rijp: Strakke lijnen, een hyperfunctionele vormgeving en hoogwaardig materiaal: de keuken als leefruimte om met alle zintuigen te genieten. bulthaup b1 - het nieuwe product uit de bulthaup familie is jong van uiterlijk, jong wat betreft voordelen en jong in prijs.

De nieuwe productlijn is ontwikkeld voor de internationaal groeiende groep die waarde hecht aan vorm en kwaliteit en geen compromissen sluit als het om design gaat. bulthaup b1 richt zich op mensen die prijs stellen op de bulthaup vormgeving, die de waarden van het merk delen en in hun persoonlijke leefsfeer vorm willen geven. Tot dusver konden of wilden niet al deze mensen zich een bulthaup keuken veroorloven; daarom ontwikkelde bulthaup het onafhankelijke b1 concept. Het resultaat mag gezien worden: Een puristisch minimalistische keuken die zich onderscheidt door zijn ingetogen strakheid. Het principe achter b1: een zorgvuldige vormgeving van elk detail en aandacht voor de essentie.

Het product: bulthaup b1
Die concentratie op het wezenlijke heeft bulthaup vertaald naar puristische basiselementen die zich harmonisch voegen in de architectonische situatie. Ook een bewuste keuze voor een beperkt aantal materialen hoort erbij. Roestvrijstaal, glas, massief hout, laminaat en fineerhout in de varianten notenhout & esdoorn en lak in de kleuren alpinewit, zandgrijs en grafiet.

Onderscheidend zijn de karakteristieke bulthaup elementen: b1 is harmonisch en esthetisch perfect - technisch geavanceerd, helder en simpel qua structuur. bulthaup b1 biedt een tijdloos goede vorm, hoogwaardig materiaal en een sublieme afwerking. bulthaup b1 is keuken in zijn puurste vorm - eenvoudig en vanzelfsprekend. Ontstaan vanuit de gedachte: zo min mogelijk - zo veel als nodig.

"Met bulthaup b1 bieden we een serieus alternatief voor b3", aldus Wolfgang Steib, directeur Bulthaup GmbH & Co KG. "Met deze aanvullende productlijn willen we de bulthaup wereld toegankelijk maken voor mensen die prijs stellen op deze bulthaup architectuur."

bulthaup b1 zal vanaf het voorjaar van 2008 internationaal bij een selecte groep handelspartners worden gepresenteerd.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners