2404
3 tips voor de ultieme apparatuur voor in je keuken!
Gepubliceerd: 11-11-2021

inspiratiehuis 20|20 is dé perfecte locatie om ideeën op te doen voor je keuken: of je nu op zoek bent naar nieuwe apparatuur of ideeën nodig hebt voor een nieuwe keuken. Zij hebben de grootste showroom van Nederland en bij hen vind je vrijwel alle apparaten van de merken Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF.

En het leuke is; ze zijn jarig! En wie jarig is trakteert, toch?

Ze bestaan namelijk inmiddels 10 jaar, en al die tijd zijn zij dé offline inspiratiebron op het gebied van keukenapparatuur. Deze mijlpaal laten ze niet ongemerkt voorbijgaan en grijpen ze aan om mensen nog meer te inspireren met al hun kennis en ervaring. Dit doen ze in de vorm van workshops, het organiseren van evenementen en zelfs met het weggeven van een private dinner!

Zoals jullie ongetwijfeld weten krijgen wij als online platform nooit genoeg van online inspiratie omtrent interieur. Van de tuin tot de werkkamer, overal spotten we leuke trends. Maar we maken er ook geen geheim van dat de keuken toch wel één van onze favoriete plekken is. Het is de plek waar we de dag starten met een gezamenlijk ontbijt, we de feestdagen vieren met uitgebreide (private) dinners en lange dagen werken afsluiten met een goed glas wijn.

Je keuken écht voelen

Voordat je een nieuwe keuken koopt of de oude opknapt, doe je natuurlijk je huiswerk supergoed. Maar je kunt nog zoveel keukenapparatuur online bekijken, uiteindelijk moet een keukenapparaat echt gevoeld worden en het liefst zelfs geproefd. Hiervoor is inspiratiehuis 20|20 de aangewezen plek.

Ideaal doordat het centraal gelegen is in Hoofddorp en groot, héél groot. In de grootste showroom van Nederland van 4000m2 (!) vind je echt alle trends op het gebied van koken en bijbehorende apparatuur. Een aantal van de beste keukenmerken van Europa worden hier vertegenwoordigd: Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF. Je mag er heerlijk vrijblijvend rondlopen en krijgt gratis onafhankelijk advies. Geen opdringerige verkopers waarbij je vóelt dat ze een target moeten halen. Erg fijn!

Wil jij je ook laten inspireren?

Enthousiast geworden en kun je niet wachten je ook te laten inspireren? Check dan vooraf zeker even hun site, deze wordt begin 2022 vernieuwd maar is ook nu zeker een bezoekje waard. Al is het om alleen even de agenda te raadplegen voor de leukste kookworkshops om je gekochte apparaat optimaal te gebruiken. Of voor de interessante kookdemonstraties die ze organiseren.

Wil je winnen?

Schrijf je dan meteen in voor de kookworkshops (als je al een apparaat hebt gekocht) of vraag een gratis adviesgesprek aan om te kijken welke apparatuur het beste bij je past. Want weet je wat het leuke is wanneer je dit doet? Dan ding je tot en met 31 december mee naar dat heerlijke private dinnerbij je thuis!  Jij leunt achterover en hoeft alleen maar te genieten van al het lekkers wat geserveerd wordt. De rest regelt inspiratiehuis 20l20! En nodig gerust vrienden of familie uit, want het is voor 6 personen.

Online versus offline

Kortom: je kunt wel stellen dat wat wij van Wonenonline ónline doen op het gebied van wonen, inspiratiehuis 20l20 óffline doet op het gebied van inspiratie rondom keukenapparatuur. Ze nemen je mee in de laatste trends en ontwikkelingen. Dus dikke tip van ons; neem de proef op de som, en ga smullen van de laatste trends bij het jubilerende inspiratiehuis 20l20! 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide