Spannend, je gaat een nieuwe keuken uitzoeken! Wordt het een landelijke stijl, of juist strak en modern? Met een kookeiland, of een heerlijk groot keukenblad? Een nieuwe keuken kopen is ontzettend leuk, maar ook een beetje eng. Want ineens moet je een aanbetaling doen. En hoe zit het met bedenktijd?

Hoewel de keuken in de vrijstaande, landelijk gelegen woning van Sarine en Han uit Oosterland allerminst klein te noemen valt, heeft een keuken met kookeiland doorgaans wel wat meer meters nodig dan een hoekkeuken.

Met het kopen van een keuken ga je niet over één nacht ijs. De keuken moet immers lang mee gaan en helemaal aansluiten bij jouw wensen én budget! Hoe pak je dat aan?

Klepbanken worden vaak gebruikt worden in de mooiste interieurontwerpen. Ze ogen fris en modern en tegelijkertijd rustiek en gezellig. Klepbanken zijn vooral zo uitnodigend omdat ze ruimtelijk zijn. Dit komt door de afwezigheid van armleuningen. Het zijn meubels om lekker mee aan tafel te hangen of om te zitten en aan de keukentafel je werk te kunnen doen. Bovendien is het een ideaal meubel om meer personen op kwijt te kunnenl waardoor je met een gezelschap gezellig kunt borrelen of een spel kan spelen. De ruimte die ze innemen is bovendien volledig beschikbaar voor opslag. Een ideale oplossing voor uw keuken of gang, maar dan moet een klepbank wel schitterend én comfortabel zijn.

Een van de ruimtes in huis waar vaak niet veel aan veranderd is de keuken. Een keuken is namelijk een enorme investering en daar wil je graag jarenlang van genieten. Toch is het mogelijk om met een paar kleine aanpassingen je keuken weer een moderne look te geven. Wij geven een aantal tips om je keuken te vernieuwen.

Landelijke keukens stralen een weldadige gezelligheid uit waarin iedereen zich welkom voelt. In een landelijke sfeervolle  keuken genieten we van goed gezelschap en uiteraard goed eten. RestyleXL maakt landelijke keukens geheel op maat, iedere keuken is uniek en heeft die speciale landelijke uitstraling.

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Oud hout in een keuken geeft een interieur een warme sfeer en een gezellige maar ook stijlvolle uitstraling. Hout leeft en is duurzaam waardoor je als het ware de natuur binnenhaalt in je keuken. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een houten keuken. Bij RestyleXL merken we dat de interesse voor houten keukens nog steeds groeit. In diverse woonstijlen maken wij keukens geheel op maat waardoor er iedere keer weer een prachtige houten keuken wordt opgeleverd waar mensen altijd van hebben gedroomd.

Een gemiddeld keukeneiland heeft een lengte van tussen de twee à drie meter, maar dat van Coen en Miriamoverstijgt dit met 3,60 meter met gemak. Bijzonder aan hun kookeiland is ook het volkernaanrechtblad met gevlamd uiterlijk. Het past mooi bij het wit van de keukenfronten en het voelt de houten balken van het plafond goed aan. Coen en Miriam doen keuken inspiratie op bij Keur Keukens in Haarlem, waar ze dit werkbladmateriaal zien in een van de mooie showroomkeukens.