05
wo, aug

Droom jij weg bij hippe keukens in woonmagazines? Heb je al tijden zin om je keuken onder handen te nemen, maar is je budget gewoonweg niet toereikend? Als je een nieuwe keuken wilt, kan dat best een aanslag op je portemonnee zijn. Gelukkig is er een manier om een ‘nieuwe’ keuken te krijgen, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. Benieuwd hoe je dat kunt aanpakken? Wij vertellen je alles over een nieuwe keuken met een klein(er) budget.

Wat je in een kleine ruimte kunt bereiken met een doordachte keukenopstelling! De wittehoogglans keuken met schiereiland van Anouk en Pieter Bas vormt het bewijs. Een eiland van gezelligheid, culinair genieten en interactie. Adviseur: Keur Keukens in Haarlem.

Wonenonline.nl is er voor mensen die inspiratie willen opdoen voor hun huis of tuin. Online vind je daarom informatieve en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen op het gebied van wonen. Maar heb je onze brochureservice ook al ontdekt? Op wonenonline.nl brochureservice kun je heel veel mooie, gratis brochures aanvragen om thuis op de bank in alle rust te bekijken!

Het is een grote(re) en duurzame investering: je keuken. Maar wat nou als je op je keuken bent uitgekeken, maar je keuken nog in goede staat is? Een beetje zonde om een goede keuken te slopen, natuurlijk. Gelukkig zijn er kleine trucjes om je keuken snel een make-over te geven. Zo geniet je van dat gevoel van een gloednieuwe keuken, zonder dat je er bakken met geld aan hoeft uit te geven. Zo zorg jij ervoor dat je keuken net zo hip is als de rest van je interieur!

De periode dat een keuken alleen maar functioneel moet zijn, ligt al ver achter ons. Tijd dus om je keuken te restylen! Met een gezellige keuken worden koken, je lunch voorbereiden en zelfs de afwas een feestje. Heb je een grote woonkeuken? Dan heb je heerlijke dinertjes met vrienden en familie in het verschiet in jouw keuken-nieuwe-stijl. We beginnen bij het begin. Je ziet vaak genoeg prachtige foto’s van sfeervolle keukens voorbij komen, maar hoe pak je het nou aan om er zelf ook zo’n heerlijke ruimte van te maken? Een nieuwe keuken aanschaffen is helemaal niet nodig. Met de onderstaande tips van Cookinglife maak jij van je keuken een ruimte om trots op te zijn!

Yes, je mag een nieuwe keuken uitzoeken! Voor het nieuwe huis, of omdat de oude keuken écht toe is aan vervanging. Natuurlijk kun je niet wachten tot je mag koken in je nieuwe keuken. Maar voor het zover is moet je nog veel stappen ondernemen. Hoe voorkom je dat een nieuwe keuken kopen een opgave wordt, in plaats van een feestje?