Ooit wel eens naar de schitterende tekening van olijfhout gekeken? De structuur van deze houtsoort is werkelijk prachtig en leent zich perfect voor een houten keuken. Bij DB KeukenGroep verkopen ze ook keukens met olijfdecors.

Meer dan ooit vormt de keuken het decor van gezelligheid: een plek waar met elkaar gelachen wordt over mislukte toetjes, waar je samen met de kinderen kunt kokkerellen, waar prachtige gerechten ontstaan om met de hele familie van te genieten. Wat is jouw leukste, gekste of mooiste keukenmoment? Deel deze met Superkeukens en win een kok aan huis!

Spannend, je gaat een nieuwe keuken uitzoeken! Wordt het een landelijke stijl, of juist strak en modern? Met een kookeiland, of een heerlijk groot keukenblad? Een nieuwe keuken kopen is ontzettend leuk, maar ook een beetje eng. Want ineens moet je een aanbetaling doen. En hoe zit het met bedenktijd?

Hoewel de keuken in de vrijstaande, landelijk gelegen woning van Sarine en Han uit Oosterland allerminst klein te noemen valt, heeft een keuken met kookeiland doorgaans wel wat meer meters nodig dan een hoekkeuken.

Met het kopen van een keuken ga je niet over één nacht ijs. De keuken moet immers lang mee gaan en helemaal aansluiten bij jouw wensen én budget! Hoe pak je dat aan?

Klepbanken worden vaak gebruikt worden in de mooiste interieurontwerpen. Ze ogen fris en modern en tegelijkertijd rustiek en gezellig. Klepbanken zijn vooral zo uitnodigend omdat ze ruimtelijk zijn. Dit komt door de afwezigheid van armleuningen. Het zijn meubels om lekker mee aan tafel te hangen of om te zitten en aan de keukentafel je werk te kunnen doen. Bovendien is het een ideaal meubel om meer personen op kwijt te kunnenl waardoor je met een gezelschap gezellig kunt borrelen of een spel kan spelen. De ruimte die ze innemen is bovendien volledig beschikbaar voor opslag. Een ideale oplossing voor uw keuken of gang, maar dan moet een klepbank wel schitterend én comfortabel zijn.

Een van de ruimtes in huis waar vaak niet veel aan veranderd is de keuken. Een keuken is namelijk een enorme investering en daar wil je graag jarenlang van genieten. Toch is het mogelijk om met een paar kleine aanpassingen je keuken weer een moderne look te geven. Wij geven een aantal tips om je keuken te vernieuwen.

Landelijke keukens stralen een weldadige gezelligheid uit waarin iedereen zich welkom voelt. In een landelijke sfeervolle  keuken genieten we van goed gezelschap en uiteraard goed eten. RestyleXL maakt landelijke keukens geheel op maat, iedere keuken is uniek en heeft die speciale landelijke uitstraling.