Het is een grote(re) en duurzame investering: je keuken. Maar wat nou als je op je keuken bent uitgekeken, maar je keuken nog in goede staat is? Een beetje zonde om een goede keuken te slopen, natuurlijk. Gelukkig zijn er kleine trucjes om je keuken snel een make-over te geven. Zo geniet je van dat gevoel van een gloednieuwe keuken, zonder dat je er bakken met geld aan hoeft uit te geven. Zo zorg jij ervoor dat je keuken net zo hip is als de rest van je interieur!

De periode dat een keuken alleen maar functioneel moet zijn, ligt al ver achter ons. Tijd dus om je keuken te restylen! Met een gezellige keuken worden koken, je lunch voorbereiden en zelfs de afwas een feestje. Heb je een grote woonkeuken? Dan heb je heerlijke dinertjes met vrienden en familie in het verschiet in jouw keuken-nieuwe-stijl. We beginnen bij het begin. Je ziet vaak genoeg prachtige foto’s van sfeervolle keukens voorbij komen, maar hoe pak je het nou aan om er zelf ook zo’n heerlijke ruimte van te maken? Een nieuwe keuken aanschaffen is helemaal niet nodig. Met de onderstaande tips van Cookinglife maak jij van je keuken een ruimte om trots op te zijn!

Yes, je mag een nieuwe keuken uitzoeken! Voor het nieuwe huis, of omdat de oude keuken écht toe is aan vervanging. Natuurlijk kun je niet wachten tot je mag koken in je nieuwe keuken. Maar voor het zover is moet je nog veel stappen ondernemen. Hoe voorkom je dat een nieuwe keuken kopen een opgave wordt, in plaats van een feestje?

Als je een nieuwe keuken uitzoekt wil je natuurlijk dat deze perfect aansluit op jouw wensen. Maar soms is het lastig te bepalen wát die wensen precies zijn! Want waar moet je eigenlijk op letten bij de inrichting van de ideale keuken?

Ooit wel eens naar de schitterende tekening van olijfhout gekeken? De structuur van deze houtsoort is werkelijk prachtig en leent zich perfect voor een houten keuken. Bij DB KeukenGroep verkopen ze ook keukens met olijfdecors.

Meer dan ooit vormt de keuken het decor van gezelligheid: een plek waar met elkaar gelachen wordt over mislukte toetjes, waar je samen met de kinderen kunt kokkerellen, waar prachtige gerechten ontstaan om met de hele familie van te genieten. Wat is jouw leukste, gekste of mooiste keukenmoment? Deel deze met Superkeukens en win een kok aan huis!