Dat een gezonde leefstijl een must is tegenwoordig, dat weten we allemaal! Geef je weerstand daarom een extra boost met een heerlijke smoothie uit de VitaMaxx vacuum blender. En weet je wat? Wij mogen er 2 weggeven! Hoe leuk is dat! Lees snel verder hoe jij zo'n superhealthy blender kunt winnen.

De VitaMaxx vacuümblender is het enige 2-in-1 apparaat van Bosch dat zuurstof minimaliseert in alles wat je blendt of koel bewaart: vacuümblender technologie verwijdert namelijk zuurstof waardoor voeding langer vers blijft. Met de VitaMaxx heb je daarom dan ook een heel gevarieerd vacumeerapparaat tot je beschikking: naast dat het blendt, pompt het heel makkelijk lucht uit de blenderkan, ook uit de meegeleverde bewaardozen en ToGo fles. De bewaardozen zijn handig om je kliekjes, restjes of verse producten vacuüm te bewaren.

De kans is groot dat je zo ook veel minder voedsel verspilt of weggooit. In de bewaardoos, waar je heel handig de datum op aan kunt geven, blijft hetgeen dat je wilt bewaren zelfs wel tot 2x langer vers**. De VitaMaxx vacuümblender is daarmee het keukenapparaat om de gezonde levensstijl van het hele gezin te bevorderen! Vacuümgeblende smoothies, soepen, maar bijvoorbeeld ook babyhapjes behouden tot 5x meer vitamine C na 24 uur bewaren.

Adviesverkoopprijs: 369,00

Meegeleverde accessoires: Vacuum To Go Bottle (0,5 L) en twee vacuüm opslagboxen (1,5 L en 0,75 L) voor het vacuüm meenemen of bewaren van alle soorten eten en drinken. En een receptenboek voor smakelijke en gezonde smoothies met handige tips voor bereiding en gebruik.

*Etenswaren bewaard in vacuümbewaardozen en vacuümzakjes in de koelkast, vergeleken met niet-vacuüm bewaarmethoden. Gebaseerd op een studie uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium (09/2018, 6/2019 en 12/2019)

WIN een Bosch VitaMaxx vacuum blender

Geef een kickstart aan jouw gezondheid en doe mee met onze winactie! Het enige wat je hoeft te doen is lid te worden van onze nieuwsbrief! We mogen 2 blenders verloten! Ben je al lid van onze nieuwsbrief? Vul dan toch het formulier in om je deelname kenbaar te maken!

Voorwaarden:
Je schrijft je in voor de nieuwsbrief van Wonenonline.nl 
Deze actie loopt tot half november 2020
Wonenonline.nl behoud zich het recht voor de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Ook leuk om te lezen