3090
WIN een Bosch VitaMaxx vacuum blender

Dat een gezonde leefstijl een must is tegenwoordig, dat weten we allemaal! Geef je weerstand daarom een extra boost met een heerlijke smoothie uit de VitaMaxx vacuum blender. En weet je wat? Wij mogen er 2 weggeven! Hoe leuk is dat! Lees snel verder hoe jij zo'n superhealthy blender kunt winnen.

De VitaMaxx vacuümblender is het enige 2-in-1 apparaat van Bosch dat zuurstof minimaliseert in alles wat je blendt of koel bewaart: vacuümblender technologie verwijdert namelijk zuurstof waardoor voeding langer vers blijft. Met de VitaMaxx heb je daarom dan ook een heel gevarieerd vacumeerapparaat tot je beschikking: naast dat het blendt, pompt het heel makkelijk lucht uit de blenderkan, ook uit de meegeleverde bewaardozen en ToGo fles. De bewaardozen zijn handig om je kliekjes, restjes of verse producten vacuüm te bewaren.

De kans is groot dat je zo ook veel minder voedsel verspilt of weggooit. In de bewaardoos, waar je heel handig de datum op aan kunt geven, blijft hetgeen dat je wilt bewaren zelfs wel tot 2x langer vers**. De VitaMaxx vacuümblender is daarmee het keukenapparaat om de gezonde levensstijl van het hele gezin te bevorderen! Vacuümgeblende smoothies, soepen, maar bijvoorbeeld ook babyhapjes behouden tot 5x meer vitamine C na 24 uur bewaren.

Adviesverkoopprijs: 369,00

Meegeleverde accessoires: Vacuum To Go Bottle (0,5 L) en twee vacuüm opslagboxen (1,5 L en 0,75 L) voor het vacuüm meenemen of bewaren van alle soorten eten en drinken. En een receptenboek voor smakelijke en gezonde smoothies met handige tips voor bereiding en gebruik.

*Etenswaren bewaard in vacuümbewaardozen en vacuümzakjes in de koelkast, vergeleken met niet-vacuüm bewaarmethoden. Gebaseerd op een studie uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium (09/2018, 6/2019 en 12/2019)

WIN een Bosch VitaMaxx vacuum blender

De 2 winnaars zijn geworden:

Chantal van der Mee uit Veendam
Helen Blom uit Nijmegen

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS KEUKENBROCHURES (TIP!)

Ben je op zoek naar meer keukeninspiratie of wil je je offline laten inspireren door de laatste trends? Vraag dan onderstaande keukenbrochures helemaal gratis aan.

Vergeet het vinkje niet bij Ja, stuur mij dit design keukenboek
Alle velden zijn verplicht voor een goede verwerking van uw aanvraag

Invalid Input

Onze partners