Je hoort er steeds meer over: duurzaam schoonmaken. Dat is ook helemaal niet zo gek, want waarom zou je nog met chemische middelen je geliefde woning schoonmaken, terwijl er ook alternatieven zijn? Duurzaam schoonmaken is hipper dan hip. Zo maak jij je huis spic en span, terwijl je zeker weet dat jij je interieur én de wereld geen schade aandoet. Wil je ook overstappen op ecologisch schoonmaken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij vertellen je in dit artikel alles over duurzaam schoonmaken: wat is het, waarom zou je het doen en voor welke producten kun je kiezen. Pak dat vaatdoekje maar alvast uit de kast!

Dat een gezonde leefstijl een must is tegenwoordig, dat weten we allemaal! Geef je weerstand daarom een extra boost met een heerlijke smoothie uit de VitaMaxx vacuum blender. En weet je wat? Wij mogen er 2 weggeven! Hoe leuk is dat! Lees snel verder hoe jij zo'n superhealthy blender kunt winnen.

Zie jij ook altijd als een berg (was) tegen je strijkgoed op? Dan ben je niet de enige, want strijken is niet bepaald de hobby van veel mensen. Gelukkig zijn er allerlei manieren om strijken tot een feestje te maken – of in ieder geval een stuk meer ontspannen. Wil jij ook lekker relaxed kunnen strijken? In dit artikel vertellen we je alles dat je moet weten over strijkijzers: met het perfecte strijkijzermaak jijvoortaan die berg was kreukvrij alsof het niets is.

Heb jij wel eens geknoeid op je mooie houten vloer, of op dat dure, prachtige kleed dat je uit Marokko hebt laten importeren? Dan zat je vast met je handen in het haar. Het is namelijk niet altijd makkelijk om hardnekkige vlekken van je vloer, accessoires of meubelen weg te krijgen. Ook zijn we ons steeds bewuster van de chemicaliën die in bepaalde schoonmaakmiddelen kunnen zitten: we maken het liefste schoon zonder het milieu daarbij te belasten. De stoomreiniger is in bovenstaande situaties dé oplossing: in dit artikel vertellen we je alles over dit magische apparaat.

Heb jij al van de abonnementen van Coolblue gehoord? Hiermee huur je gemakkelijk én voordelig een apparaat. Bijvoorbeeld een wasmachine, droger of koelkast. Benieuwd hoe dit precies werkt? Wij hebben het voor je op een rij gezet!

Het is een enorm populair huishoudelijk apparaat: de airfryer. Je leest steeds meer over deze alleskunners en ziet ze ook steeds vaker bij vrienden en familie in de keuken staan. Ja, de airfryer heeft de keukens van Nederland verovert – en dat snappen we wel. Wil jij ook een airfryer aanschaffen, of ben je gewoon benieuwd waarom deze apparaten zo immens populair zijn? In dit artikel vertellen we je over alles wat je moet weten over de airfryer.

De vaatwasmachine bezitters onder ons weten het wel: de vaatwasser is één van de beste aankopen die je kunt doen voor je woning. Nooit meer die vieze etensresten uit die pan boenen, nooit meer met de handen in het haar na een gezellig etentje met vrienden en nooit meer water uit een mok drinken omdat al je glazen vies zijn… Een afwasmachine is de hemel! Ga jij een (nieuwe) vaatwasser kopen? Wij vertellen je in dit artikel waar je op moet letten bij de aankoop van je nieuwe beste vriend voor in je woning.

Houd je niet van stofzuigen? Als je nog een ouderwetse sledestofzuiger hebt, kan het inderdaad een vervelend klusje zijn. Maar heb je al eens nagedacht over het aanschaffen van een robotstofzuiger? Dit slimme apparaat kan het je een stuk makkelijker maken. In dit artikel zetten we de vijf belangrijkste voordelen van een robotstofzuiger op een rijtje.