Het is een enorm populair huishoudelijk apparaat: de airfryer. Je leest steeds meer over deze alleskunners en ziet ze ook steeds vaker bij vrienden en familie in de keuken staan. Ja, de airfryer heeft de keukens van Nederland verovert – en dat snappen we wel. Wil jij ook een airfryer aanschaffen, of ben je gewoon benieuwd waarom deze apparaten zo immens populair zijn? In dit artikel vertellen we je over alles wat je moet weten over de airfryer.

Zie jij ook altijd als een berg (was) tegen je strijkgoed op? Dan ben je niet de enige, want strijken is niet bepaald de hobby van veel mensen. Gelukkig zijn er allerlei manieren om strijken tot een feestje te maken – of in ieder geval een stuk meer ontspannen. Wil jij ook lekker relaxed kunnen strijken? In dit artikel vertellen we je alles dat je moet weten over strijkijzers: met het perfecte strijkijzermaak jijvoortaan die berg was kreukvrij alsof het niets is.

De vaatwasmachine bezitters onder ons weten het wel: de vaatwasser is één van de beste aankopen die je kunt doen voor je woning. Nooit meer die vieze etensresten uit die pan boenen, nooit meer met de handen in het haar na een gezellig etentje met vrienden en nooit meer water uit een mok drinken omdat al je glazen vies zijn… Een afwasmachine is de hemel! Ga jij een (nieuwe) vaatwasser kopen? Wij vertellen je in dit artikel waar je op moet letten bij de aankoop van je nieuwe beste vriend voor in je woning.

Houd je niet van stofzuigen? Als je nog een ouderwetse sledestofzuiger hebt, kan het inderdaad een vervelend klusje zijn. Maar heb je al eens nagedacht over het aanschaffen van een robotstofzuiger? Dit slimme apparaat kan het je een stuk makkelijker maken. In dit artikel zetten we de vijf belangrijkste voordelen van een robotstofzuiger op een rijtje.

Heb jij wel eens geknoeid op je mooie houten vloer, of op dat dure, prachtige kleed dat je uit Marokko hebt laten importeren? Dan zat je vast met je handen in het haar. Het is namelijk niet altijd makkelijk om hardnekkige vlekken van je vloer, accessoires of meubelen weg te krijgen. Ook zijn we ons steeds bewuster van de chemicaliën die in bepaalde schoonmaakmiddelen kunnen zitten: we maken het liefste schoon zonder het milieu daarbij te belasten. De stoomreiniger is in bovenstaande situaties dé oplossing: in dit artikel vertellen we je alles over dit magische apparaat.

Koffie is een drank die veelvuldig gedronken. De één drinkt het om er wakker van te worden, de ander omdat hij het lekker vindt. Behoor jij tot de laatste categorie? Dan bestel je zo nu en dan ongetwijfeld een bakje pleur in een restaurant. Vaak smaakt deze koffie vele malen beter dan de koffie bij jou thuis. Wil je thuis ook de lekkerste koffie maken? Dat kan met deze tips!

Heb jij al van de abonnementen van Coolblue gehoord? Hiermee huur je gemakkelijk én voordelig een apparaat. Bijvoorbeeld een wasmachine, droger of koelkast. Benieuwd hoe dit precies werkt? Wij hebben het voor je op een rij gezet!

Hoe ziet jouw huis eruit als de stofzuiger het heeft begeven? Eigenlijk is dit slimme apparaat gewoon onmisbaar in onze huishoudens. Maar als het tijd is om een nieuwe uit te kiezen, zie je door de bomen het bos niet meer: welke stofzuiger is voor jouw huishouden nu het beste? Wij helpen je graag op weg.