De afgelopen periode zijn er meer huishoudelijke apparaten waaronder wasmachines verkocht in vergelijking tot voorgaande jaren, blijkt uit branchecijfers. De branche ziet ook dat consumenten hygiëne steeds belangrijker vinden. Dat laatste kan Care Club, de abonnementsdienst voor het reinigen en onderhoud van je huishoudelijke apparaten, alleen maar beamen. De vraag naar onderhoudsabonnementen groeit in Nederland en het wasgedrag draagt daaraan bij. Care Club deed onderzoek onder meer dan 16.000 Europeanen en hieruit blijkt dat Nederlandse wasmachines op volle toeren draaien. Het meeste van Europa zelfs.

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Maar wat koop je voor de allerliefste vader van de hele wereld? De nieuwe strijkplanken van Brabantia in industrieel Denim Blue en Black zijn het verrassendste vaderdagcadeau in jaren.

Met de nieuwe Tower Collector slaagt iedereen er in zijn of haar keukenafval in een mum van tijd te sorteren. Dit elegante model is gemaakt van gepoedercoat plaatstaal, heeft een mat oppervlak en maakt een drievoudige scheiding van afval mogelijk op verschillende niveaus. Bijzonder aan de Tower Collector is dat de deksel door infraroodtechniek open en dicht gaat met één handbeweging. Innovatief en makkelijk! 

Ben je ook zo dol op ijs? Een heerlijke sorbet, romig chocolade ijs, of juist gekke combinaties zoals blauw smurfenijs… Niets is zo lekker om even af te koelen met een ijsje. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei mogelijkheden om thuis je eigen ijs te maken. Niet meer in die lange rijen voor de ijssalon aansluiten, om erachter te komen dat je favoriete smaak is uitverkocht – en de controle hebben over welke ingrediënten je toevoegt aan je ijs, dus. We vertellen je alles over je beste vriend deze zomer: de ijsmachine.

Kleur maakt je dag goed. En je dagen moeten mooi zijn. Daarom introduceert Brabantia 4 nieuwe kleuren. Maak van elke kamer een stijlvolle ruimte met afvalbakken in blozend Terracotta Pink, rustgevend Pine Green, een sterke Minerale Cinnamon of (en!) luxe Champagne. Vanaf april zijn NewIcon en Bo pedaalemmers, Touch Bins en zelfs broodtrommels in de nieuwe tinten beschikbaar.

Het is lente! De vogels fluiten en ook de eerste warme zonnestralen komen al lekker door. Hoog tijd dus om de ramen open te gooien, frisse lucht binnen te laten en het huis te onderwerpen aan een grondige – jawel – lenteschoonmaak. Hoewel we momenteel, gezien de situatie rondom het coronavirus, allemaal een snelcursus onthaasten krijgen en wellicht wat meer tijd over hebben, willen we liever niet het hele weekend aan schoonmaken besteden.

Maak quality time van de afwas, geen zoektocht naar spullen. Met de zeven nieuwe Brabantia Sink Side accessoires (een bordenschraper, gootsteen organiser, zeeppomp, aanrecht organiser set, afwasborstel met zeepreservoir en afwasbak met afdruipschaal), houd je aandacht voor elkaar en spullen bij elkaar. Dit lekkere stel in lichtgrijs, donkergrijs en mint is vanaf april te koop.

Strijken een feest? Als je deze titel leest, zul je misschien denken: waarom staan de woorden strijken en feest in één zin? Voor velen is strijken namelijk helemaal geen feest, maar eerder een nachtmerrie. Stapels strijkgoed die je nog weg moet werken, je lievelingsblouse die je niet aan kunt omdat er toch kreukels inzitten, die strijkplank die steeds maar inklapt… Gelukkig hebben wij wat tips voor je zodat strijken écht een feestje wordt. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

De één neemt graag de tijd voor een verkwikkende espresso of een schuimige cappuccino; de ander wil dat de koffie binnen een paar tellen klaar is en geeft niet zoveel om extra’s. Voor elke koffieleut vind je gelukkig een passende koffiemachine! Hier leer je meer over de verschillende soorten en krijg je tips over welk koffiezetapparaat voor jou het meest geschikt is.