1886
Waarom er niks mis is met een vieze keuken!
Gepubliceerd: 02-02-2021 Laatste update: 10-10-2022

Je keuken is zorgvuldig uitgezocht, blinkend schoon en past perfect in je interieur; wij als interieur-gekkies zijn dan tevreden. Je krijgt ongetwijfeld veel complimenten over je styling skills, maar blijven deze complimenten uit waar het gaat om je kookkunsten? Net als met alle schoonmaaktips, gaat Wonenonline je ook hierbij helpen.

Lekkere recepten

Schoonmaaktips zijn superhandig, daar zijn we inmiddels pro’s in met al die handige trucjes van oma. Maar de keuken vies maken, daar hebben wij recent ook professionals in gevonden die ons hier zeer goed bij kunnen helpen. Op kookwebsite Kookpraatjes praten ze niet alleen over eten, maar verklappen ze ook de meest eenvoudige én lekkere recepten. Je vindt er ideeën voor de lunch, het diner, het ontbijt en tussendoortjes. Wat dacht je van een recept voor homemade churros? Wellicht gaat er niet meteen een lampje branden, maar als je ze alleen al ruikt weet je waar je ze van kent. Die gezellige kraampjes op straat en dan vooral in Spanje. Niet zo’n zoetekauw? Check dan het recept voor bagels met roomkaas en gerookte zalm.

Bom ontploft

We zullen eerlijk zijn: wij hebben vaak last van een waarschijnlijk zeer herkenbaar probleem… Het recept zag er overzichtelijk uit, maar aan het einde van de kook- of baksessie lijkt het toch of er een bom ontploft is. Sterke lucht in de oven, spetters op het fornuis, restjes in de magnetron en vieze vingers op de vriezer. Het overkomt ons allemaal. En dan hebben we het nog niet eens over de kleine hulpjes die zich in de keuken aandienen tijdens de culinaire uitspatting van papa of mama. Beregezellig maar ookextra veel troep. Tip van ons:grijp deze gelegenheid met beide handen aan om ze te leren er niks mis is met de boel vies maken, en dat er superhandige trucjes zijn om schoon te maken. It’s all part of the job! 

Multi-inzetbare schoonmaakmiddelen

Uiteraard moeten er eerst inkopen worden gedaan. Nu je toch in de (web)winkel bent, vergeet dan niet de middelen die we hebben genoemd in je mandje te gooien. Want zoals je in de artikelen over schoonmaken kunt lezen, zijn veel schoonmaakmiddelen multi-inzetbaar. Maar pas op: klieder de keuken eerst goed onder, bak iets lekkers en tover dan pas de schoonmaakazijn tevoorschijn. Wonenonline wil geen slachtoffers op zijn geweten hebben. Bakkers klaar…?

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide