1098
Handig! Een (robot)stofzuiger

Dat hij goed is in het opzuigen van stof en haren en in het schoonmaken van je huis, zijn de allerbelangrijkste redenen om een stofzuiger aan te schaffen. Maar wist je al dat je je stofzuiger voor nog veel meer doeleinden kunt inzetten? Van detective tot geneeskundige – iRobot geeft je nieuwe manieren om je schoonmaakmaatje Roomba in te zetten.

1. Persoonlijke detective
Die ene dure oorbel die je van je vriend hebt gekregen, kwijt? Geen paniek! Want terwijl jij achterover leunt, spoort Roomba je oorbel op: zonder moeite schuift hij namelijk onder je meubilair door en bereikt op die manier alle hoeken en kieren. Grote kans dat je oorbel na afloop in het opvangbakje ligt. Dat werkt wel zo (v)oorspoedig.

Stofzuig jij nog zelf? Pak dan een (oude) panty en bevestig deze aan de slang van je stofzuiger met een elastiekje. Zet de stofzuiger aan en laat hem het speurwerk doen. Grote kans dat hij ’m zo onder je bed of achter de kast vandaan tovert.

2. Entertainer voor babies en huisdieren
Van huilende kinderen tot vervelende huisdieren – Roomba is je held. Als dagelijkse entertainer houdt hij je gehele gezin bezig. Aan kinderen die huilen, maakt hij met zijn rustige geluid een einde. En honden en katten? Er is geen huisdier dat niet gek is op Roomba. Hij is het beste schoonmaak- en huisdierenmaatje die je vloer automatisch schoonhoudt.

3. Allergieëndeskundige
Heerlijk, die zomerse temperaturen. Alleen kun je amper genieten van dat uitzicht met die tranende ogen en sniffende neus. Gebruik jouw schoonmaakmaatje – de Roomba 980 – als eerste-hulpgeneeskundige. Natuurlijk maakt hij je niet beter, maar je leefomstandigheden wel. Deze speciale Roomba houdt namelijk vuil, deeltjes en allergenen vast, en stopt ze in een afgesloten bak met HEPA-Style Filter3. De pollen die je opzuigt, komen zo niet weer terug in je huis, maar worden uit de lucht gefilterd. Dag neusdruppels, hallo Roomba!

4. Automatische lange-afstandsschoonmaker
Op afstand je stofzuiger aanzetten, inprogrammeren dat hij vanzelf aan gaat wanneer je van huis bent, of wanneer hij stof detecteert. Wij zijn écht niet lui hoor, da’s gewoon handig. Want wist je dat er al vóór 1900 rijke gezinnen waren, die een soort vacuümschoonmaker installeerden, die op een effectieve en goedkope manier het huis schoonmaakte? Tegenwoordig doe je dat met de Roomba 980, die je met één druk op de knop of op afstand via je app aanzet. Hetzelfde idee, nóg eenvoudiger.

5. Benieuwd wat Roomba niet kan en jouw stofzuiger wel?
Een staartje maken! Vaders met slechte kapperservaring, opgelet: het werkt als volgt. Bevestig het elastiekje rondom de stofzuigerslang, zet hem aan, zuig het haar van dochterlief (op een zachte stand) op en bevestig het elastiekje rondom het haar. Wanneer je de stofzuiger uitzet, rent jouw dochtertje vol trots rond. Mét paardenstaartje, zonder pruillip.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners