1625
Lekker afwassen met dit Brabanta afdruiprek
Gepubliceerd: 13-04-2021 Laatste update: 26-04-2021

Ook al heb je een vaatwasser, afwas heb je ook. Wist je dat 70% van de mensen in Vlaanderen, Engeland en Spanje (bijna) elke dag afwast? En haast 21% vindt het fijn om te doen! Brabantia maakt het nog leuker met twee nieuwe superhandige inklapbare afdruiprekken in Dark Grey en Light Grey en een zachte siliconen gootsteen mat in Dark Grey, verkrijgbaar vanaf april.

Druipen en drogen
Borden wassen zichzelf niet, maar drogen wel vanzelf! Laat ze gewoon op dit nieuwe inklapbare afdruiprek of gootsteenorganiser met lekbak staan en laat de natuur het werk doen. Op het grote rek kun je maar liefst 17 borden kwijt, en het heeft twee uitneembare bestekbakjes en ophangruimte voor 4 wijnglazen. Het standaardformaat rek heeft één bestekkorf en plaats voor maximaal 13 borden. Allebei hebben ze een losse lekbak, zo blijft je werkblad droog. De handige ribbels zorgen voor lucht onder je vaat. De mandjes voor het drogen van bestek en keukengerei zijn los, waardoor je je bestek (en het rek zelf) makkelijk opbergt. Echte slimme rekken, mooi genoeg om een vast plekje in je keuken te geven, maar ook heel compact op te bergen. Stijlvol drogen met 5 jaar garantie en service.

SinkSide_Group_Lifestyle_Dark_Grey_787x1181px_E_NR-22517_kopiëren.png

“Ons SinkSide-verhaal begon in 2018 - gelukkig is het een echt succesverhaal geworden en geen soap. Mensen overal ter wereld genieten meer van de afwas met deze mooie en handige items." - Tara Kusters, Category Manager bij Brabantia.

Sink_Mat_96dpi_787x1181px_E_NR-22518_kopiëren.png

Zachte landing
De zachte siliconen gootsteen mat beschermt je vaat tegen krassen, breken en wegglijden. Uittrekbaar, dus past in wasbakken van 30 tot 45 cm breed. En dankzij zijn zuignappen blijft ‘ie mooi op zijn plaats. Je kunt deze multifunctionele mat trouwens ook gebruiken als onderzetter voor hete pannen en ovenschalen (tot 220 °C). En zelfs als droogmat doet ‘ie het goed, dankzij de openingen waar lucht en water doorheen kunnen. Een multitalent in stijlvol Dark Grey, met 5 jaar garantie.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide