1431
Strijken
Gepubliceerd: 19-05-2017

Rock of yogaStrijken vervelend? Vergeet het. Met de nieuwe strijktafels en hoezen van Brabantia wordt het je favoriete huishoudelijke klus. Rock je een weg door de berg strijk met een speciale playlist op Spotify. Of maak er een ontspannen yogasessie van, hamamdoek in de aanslag!

Sinds jaar en dag maakt Brabantia je het leven thuis gemakkelijker. Dat is nu ook het geval met de nieuwe strijktafels en hoezen Music, Dots en Mandala die strijken een stuk makkelijker én leuker maken.

De Brabantia-strijktafel Music combineert een stabiel wit frame met een stevige houder voor je strijkijzer. De bijhorende katoenen hoes met veerkrachtige schuim- en viltlaag eronder zorgt ervoor dat je strijkijzer makkelijk over de tafel glijdt én je toch genoeg druk kan zetten om plooien glad te strijken. De overtrek sluit mooi aan en kan je eenvoudig aanspannen met de koordbinder en snelspanner. Als extra heeft Brabantia op Spotify een leuke playlist samengesteld met uptemponummers!

Meer fan van zen?
De strijktafels Dots en Mandala hebben een rustgevende print die je helemaal ontspant tijdens het strijken. Het dessin stemt je vrolijk en geeft je extra energie om erin te vliegen. Handig daarbij is de duurzame strijkhoes met vilt- en schuimlagen om makkelijk alle kreuken uit je kleding te krijgen. Dots is uitgerust met een stevige houder voor een klassiek strijkijzer, Mandala met een aangepaste houder voor stoomunits. Extra wow-factor: de 100% katoenen hamam-handdoek, 2 bij 1 meter, die Brabantia je cadeau doet.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide