1926
Het vaderdagcadeau voor stoere vaders
Gepubliceerd: 06-11-2019 Laatste update: 11-06-2023

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Maar wat koop je voor de allerliefste vader van de hele wereld? De nieuwe strijkplanken van Brabantia in industrieel Denim Blue en Black zijn het verrassendste vaderdagcadeau in jaren.

Een nieuwe stropdas, boormachine of parfum. Vaderdagcadeaus zijn vaak hetzelfde en weinig creatief. Maar met zo'n stoere Denim strijkplank van Brabantia verras jij jouw vader echt. En van zo'n tijdloos exemplaar heeft hij jarenlang plezier: Iedere keer als hij z'n overhemden strijkt.

De stoere strijkplankhoezen zijn verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren: Spring Bubbles, Denim Black en Denim Blue. Je koopt ze inclusief stijlvolle zwarte strijkplank of los. Welke maat strijkplank je ook hebt, alle hoezen hebben de perfecte strakke pasvorm, dankzij de koordbevestiging en het gepatenteerde ontwerp.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide