1736
Het vaderdagcadeau voor stoere vaders

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Maar wat koop je voor de allerliefste vader van de hele wereld? De nieuwe strijkplanken van Brabantia in industrieel Denim Blue en Black zijn het verrassendste vaderdagcadeau in jaren.

Een nieuwe stropdas, boormachine of parfum. Vaderdagcadeaus zijn vaak hetzelfde en weinig creatief. Maar met zo'n stoere Denim strijkplank van Brabantia verras jij jouw vader echt. En van zo'n tijdloos exemplaar heeft hij jarenlang plezier: Iedere keer als hij z'n overhemden strijkt.

De stoere strijkplankhoezen zijn verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren: Spring Bubbles, Denim Black en Denim Blue. Je koopt ze inclusief stijlvolle zwarte strijkplank of los. Welke maat strijkplank je ook hebt, alle hoezen hebben de perfecte strakke pasvorm, dankzij de koordbevestiging en het gepatenteerde ontwerp.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners