2745
Gootsteen buddies
Gepubliceerd: 03-04-2020

Maak quality time van de afwas, geen zoektocht naar spullen. Met de zeven nieuwe Brabantia Sink Side accessoires (een bordenschraper, gootsteen organiser, zeeppomp, aanrecht organiser set, afwasborstel met zeepreservoir en afwasbak met afdruipschaal), houd je aandacht voor elkaar en spullen bij elkaar. Dit lekkere stel in lichtgrijs, donkergrijs en mint is vanaf april te koop.Schone schraper
Met deze bordenschraper schraap je voor je gaat afwassen de etensresten van borden en schalen zó in de prullenbak of op de composthoop. Veel leuker dan zompige kliekjes uit het putje vissen na afloop. Bovendien blijft je sop langer schoon. Ook ideaal om je aanrecht en gootsteen schoon te vegen. Sterk, makkelijk schoon te maken en met 5 jaar garantie.

borstel.jpg

Bubbly borstel
Voor snelle afwasjes tussendoor gebruik je natuurlijk deze afwasborstel met zeepreservoir. Dankzij dit stevige schrobbertje in stijlvol donker of lichtgrijs heb je je afwasmiddel altijd bij de hand. Geen gedoe meer met grote flessen afwasmiddel in je natte handen dus - gewoon de borstel pakken en aan de slag. Klaar? Zet dit bijdehandje op zijn eigen schoteltje. Makkelijk bij te vullen en natuurlijk zijn er vervangende borstels beschikbaar.

Uit de weg!
Wil je een leeg aanrecht? Bij deze hangende Gootsteen Organiser kun je terecht! Plak hem in je gootsteen om je sponsjes, doekjes en schraper uit de weg, maar bij de hand te houden. Dankzij de gaatjes loopt overtollig water weg. En het kleine rekje is ideaal om je vaatdoekje op te hangen. Verkrijgbaar in donker en lichtgrijs en met 5 jaar garantie. Netjes!

opbergenbrab.jpg

Wassen en dragen
Deze veelzijdige afwasbak in donker en lichtgrijs is alles wat je nodig hebt voor de afwas. Haal de deksel eraf en gebruik die als afdruipschaal en leg hem er weer op als je klaar bent, om je afwasattributen uit het zicht te houden. Deze afwasbak is gemakkelijk te dragen door zijn grote rand en gemakkelijk te leeg te gieten dankzij de ronde hoeken. Wat een bak!

Ready, set… go!
Houd je aanrecht schoon en netjes met deze Aanrecht Organiser Set, bestaande uit een Aanrechtbakje en Zeeppomp in donkergrijs. Een slim Aanrechtbakje met losse anti-slip lekbak en genoeg ruimte voor je sponsjes, doekjes en een handige zeeppomp. Hij kan 250 ml van je favoriete handzeep of afwasmiddel aan, drupt nooit en is met één hand te bedienen. Hij is ook los verkrijgbaar en past perfect in en bij het Aanrechtbakje. Een super setje!

“De afwas doen maar een suf klusje? Met onze Sink Side producten maak je er een ritueel van – een mooi ritueel zelfs.” - Tara Kusters, category manager bij Brabantia.

Bestel deze nieuwe producten online bijvoorbeeld bij fonQ.nl

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide