2193
Geef je wasdag vleugels met dit Brabantia droogrek
Gepubliceerd: 13-04-2021 Laatste update: 04-08-2021

Niks meer te verbeteren aan een droogrek? Jazeker wel! Brabantia, meester in slimme en stijlvolle huishoudelijke artikelen, komt met de unieke HangOn droogrekken. Vrijstaande rekken in 4 uitvoeringen waarmee je je was kunt drogen waar je maar wilt, óók lange broeken. Echt nieuw aan de HangOn zijn de haken voor kleerhangers, waardoor je extra droogruimte hebt voor blouses en overhemden. Kies uit 15, 20 en 25 meter ophangruimte en 25 meter plus stang in White, Matt Black en Metallic Grey. En wees gerust: ze zijn allemaal duurzaam gemaakt. Vanaf april in de winkels.

Droog je wasgoed overal
Het natuurlijk drogen van je was hoeft niet af te hangen van een tuin of groot terras! Met dit HangOn droogrek kun je je was overal in huis kwijt. Dankzij de verstelbare vleugels is het ophangen van lange items zoals broeken geen probleem, en het plat drogen van delicate stukken ook niet. Moet ‘ie even aan de kant? Geen probleem, het HangOn droogrek heeft een transportvergrendeling. Daardoor is het rek makkelijk te verplaatsen zonder gevaar voor dichtklappen, zelfs als hij helemaal vol hangt. Ook een veilig idee als je kleine kinderen in huis hebt.

brabantia-wasrek-hangon.png

Gemakkelijk op te zetten en weer weg te bergen, beter voor je wasgoed, vloeren en de planeet - een geweldig rek in White, Matt Black en Metallic Grey. Helemaal omdat ‘ie door de speciale haken voor kleerhangers extra droogruimte heeft – verrekte praktisch!

“Blouses en overhemden direct op een kleerhanger drogen, scheelt kreukels en tijd bij het weghangen. De HangOn droogrekken zijn ervoor gemaakt." - Robert Engels, categoriemanager Laundry Caring

Je beste maatje
Het HangOn droogrek is er in 4 versies. Op het rek met 15 meter droogruimte kun je ruim een machinelading wasgoed en vier kleerhangers kwijt. Heb meer ruimte nodig? De HangOn van 20 meter biedt plaats aan maximaal 2 wassen en 6 hangers. Het HangOn droogrek 25m kan 2,5 machineladingen wasgoed en 8 kleerhangers aan. En de grootste HangOn heeft niet alleen 25 meter flexibele droogruimte en 8 haken, maar ook een ophangstang voor nog eens 10 hangers extra (max 10 kg). Meer droogruimte dan je kon dromen! 

Natuurlijk duurzaam
De HangOn droogrekken zijn gemaakt van robuuste, corrosiebestendige materialen, 5 jaar probleemloos drogen is dus gegarandeerd. Duurzaam drogen, ook nog. Want natuurlijk drogen bespaart energie en als je het doet op een HangOn droogrek, ondersteunt je ook WeForest bij het planten van meer bomen. Uiteraard zijn deze fijne rekken duurzaam gemaakt, met 39% gerecycled materiaal en zijn ze voor 97% recyclebaar. Ze zijn bovendien Cradle-to-Cradle®-gecertificeerd op niveau Brons. Mooi toch?

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide