2059
Functioneel & stylish: noviteiten WESCO 2020
Gepubliceerd: 13-08-2020

Met de nieuwe Tower Collector slaagt iedereen er in zijn of haar keukenafval in een mum van tijd te sorteren. Dit elegante model is gemaakt van gepoedercoat plaatstaal, heeft een mat oppervlak en maakt een drievoudige scheiding van afval mogelijk op verschillende niveaus. Bijzonder aan de Tower Collector is dat de deksel door infraroodtechniek open en dicht gaat met één handbeweging. Innovatief en makkelijk! 

 

Afval scheiden 3.0
Aan de linkerkant van de Tower Collector zit een 30 liter geïntegreerde afvalcontainer verwerkt, met aan de rechterkant twee keer, 15 liter containers. Plastic, organisch en restafval scheiden? Dat is met de Tower Collector geen punt! Met behulp van de handgrepen aan de zijkant kan het afvalscheidingsstation eenvoudig worden geplaatst en past het dankzij het oppervlak ook in kleinere keukens.

Step Boy
De nieuwe, handige halfronde Step Boy afvalverzamelaar past perfect in verschillende hoeken. Dit model heeft een inhoud van 20 liter, een voetpedaal en hij houdt alle geuren binnen doordat de deksel is voorzien van een actief koolstoffilter. De afvalverzamelaar verplaatsen? Geen probleem! Aan de achterzijde zit een handgreep om dit gemakkelijk te doen. Functioneel, handzaam en praktisch in iedere woonruimte.  

wesco-kickmaster.jpg

Zowel de Step Boy als de Tower Collector hebben een afneembare deksel dus afvalzakken verwisselen is eenvoudig. Beide afvalverzamelaars zijn vanaf de zomer verkrijgbaar.

Welcome Grandy
De Grandy is een absolute klassieker van Wesco. De naam is afgeleid van het Engelse ‘Grandma’, omdat veel mensen de vorm van de broodtrommel nog steeds kennen uit de keuken van hun oma. Grandy is al jaren in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zachtroze, turquoise, wit of limoengroen. In 2020 wordt dit designicoon opgenomen in de Wesco Loft Collectie. En is daarmee ook in vijf exclusieve matte kleuren te koop: Mat Cool Grey, Mat Grafiet, Mat Sand, Mat Zwart en Mat Wit.

wesco-broodtrommel.jpg

Say hello to the Kickmaster too
En de Loft Collectie wordt in 2020 nog verder uitgebreid. “Say hello to” een andere Wesco klassieker: de Kickmaster. De extra grote opening van deze afvalverzamelaar blijft ideaal. Met een eenvoudige beweging op het voetpedaal opent de Kickmaster zich... je hebt je handen dus vrij en kan in één keer veel afval kwijt. De demper zorgt ervoor dat hij geruisloos sluit en geurtjes binnen gehouden worden. Met de uitbreiding van de kleuren Mat Cool Grey, Mat Grafiet, Mat Sand, Mat Zwart en Mat Wit is de Kickmaster nu, in totaal 20 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide