1919
Deze vijf koffiemachines zijn ontzettend leuk en praktisch
Gepubliceerd: 13-01-2020 Laatste update: 08-08-2023

Je bent van plan om een nieuwe koffiemachine uit te zoeken. Alleen nu ben je op zoek naar een leuke koffiemachine die ook nog eens praktisch in gebruik is. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de vijf koffiemachines die er niet alleen leuk uitzien, maar ook makkelijk te bedienen zijn.

Philips 3000 HD8821/01

Eén van de best geteste koffiemachines op dit moment is de Philips 3000 HD8821/01. Deze koffiemachine is volautomatisch en dit betekent makkelijk in gebruik. Met één druk op de knop kan je een koffiespecialiteit uitkiezen en zetten. Je kan kiezen uit een sterke espresso en een gewone koffie. Wil je een cappuccino maken? Dit kan handmatig met het stoompijpje. Als je regelmatig cappuccino drinkt is dit apparaat misschien wel iets minder gebruiksvriendelijk.

Krups Dolce GustoGenio 2

Drink je elke keer weer een ander soort koffie? Dan is de Krups Dolce GustoGenio 2 de beste keuze. Je kan hiermee warme en koude koffiespecialiteiten zetten. Dolce Gusto wordt in cups kant en klaar in de supermarkt verkocht. Je kan in de winkel kiezen uit verschillende specialiteiten zoals latte macciato, espresso etc. Het enige nadeel is dat je wel echt vast zit aan Dolce Gusto. Het is geen bonenmachine waarbij je nieuwe bonen of varianten kan proberen. Als je kiest voor gebruiksgemak dan is de Dolce Gusto absoluut een aanrader. De koffiemachine ziet er ook nog eens leuk uit en is lekker compact. Een extra pluspunt is dat je er zelfs ijsthee of ijskoffie mee kan maken dankzij een schuifje op de machine. Een grappig feitje is dat de Dolce Gusto en de Nespresso apparaten vaak worden meegenomen worden op vakantie. Via de website Tripplo.com kan je zowel op koffiemachines als op vakanties besparen. Neem dus gerust een kijkje.

Sage NespressoCreatistaUno

Ben je dol op Nespresso koffie, maar wil je iets meer mogelijkheden? Dan is de Sage NespressoCreatistaUno een aanrader. Met deze machine kan je zelf voor barista spelen. Je kan zelf de melk opschuimen en als een meester in je kopje schenken. De machine heeft zelfs de mogelijkheid om zelf de dikte van het schuim in te stellen. Wil je liever een espresso of lungo? Deze kan je met een druk op de knop zetten. Het is zelfs mogelijk om met deze machine de sterkte van de koffie aan te passen. Het enige nadeel is dat je wel echt vast zit aan Nespresso, maar de kwaliteit koffie is hierbij eigenlijk altijd prima!

Jura D4 Piano Black

Deze koffieautomaat is natuurlijk wel een iets andere prijsklasse, maar een prachtige volautomatische machine. Je kan met de knoppen kiezen uit vijf koffiespecialiteiten. Hierbij kan je zelf de hoeveelheid, temperatuur en sterkte van de koffie instellen. Doordat de machine volautomatisch is hoef je slechts op één druk te drukken om koffie te zetten. Daarbij werkt de machine op koffiebonen en zet je met één druk een prachtig kopje koffie. Het enige minpunt is dat je er geen melkspecialiteiten mee kan zetten.

Philips 5000 EP5360/10

Ben je dol op bonenkoffie, maar wil je wel graag gebruiksgemak? De Philips 5000 EP5360/10 is z’n geld meer dan waard. Het is niet de goedkoopste machine in de lijst, maar wel de meest gebruiksvriendelijke machine. De volautomatische bonen machine zet met één druk op de knop jouw favoriete kopje koffie. Een groot voordeel is een geïntegreerd melkreservoir. Hierdoor kan je met één druk op de knop een cappuccino zetten. Na gebruik kan je het afneembare reservoir in de koelkast bewaren, zodat de melk niet bederft. 

Lees ook

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide