2566
De best geteste koffiezetapparaten op een rij
Gepubliceerd: 09-12-2019 Laatste update: 08-08-2023

Koffie is de brandstof waarop de maatschappij draait lijkt het soms wel. Echte liefhebbers houden natuurlijk wel van goede koffie. Om er zeker van te zijn is het slim om de best geteste koffiezetapparaten eens op een rij te zetten. Je weet dus precies wat je in huis moet halen of in de kantoor kantine wil zien om er zeker van te zijn dat je de koffie van jouw smaakt krijgt. Je kan bijvoorbeeld eens kijken wat de verschillen zijn in de soorten methoden die gebruikt worden in de verschillende apparaten.

 

1 Philips HD7892/60 Switch

Dit apparaat komt bijvoorbeeld als beste uit de test bij 10toptest.nl. Het is een Senseo-apparaat, maar dan wel volgens de laatste normen. Het voordeel van dit apparaat is namelijk dat je niet alleen maar afhankelijk bent van de pads. Er is een dual brew optie zodat je dus ook voor filterkoffie kan gaan wanneer je dat zou willen. Dit is ook makkelijk wanneer je met meerdere verschillende soorten liefhebbers in huis zit. Je kan dan gewoon zorgen dat iedereen de koffie krijgt die bij hem of haar past. Dat is een belangrijke ontwikkeling te noemen.

2 Moccamaster KBGC 741

Natuurlijk is een belangrijke reden waarom het apparaat van Philips goed scoort de uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wanneer je echter geen omkijken hebt naar de kosten, dan kan je ook voor de apparaten van professionals kiezen. In dat geval is bijvoorbeeld de koffiezetter van Moccamaster een goede optie. Deze is wel aanzienlijk duurder, maar je zet er dan wel ook koffie mee alsof je een echte barista bent. Dat zijn natuurlijk altijd de lekkerste kopjes. Ben je iemand die daar waarde aan hecht? Dan is dit apparaat een goede keuze voor jou te noemen.

3 Siemens TC86503

Je kunt natuurlijk ook nog altijd gewoon voor de echte klassieker kiezen. Een koffiezetapparaat zoals je dat misschien nog uit de tijd dat je klein was kent. Het was het apparaat wat thuis of bij opa en oma in de keuken stond en waardoor je voor het eerst kennismaakte met die heerlijke geur van koffie. De Siemens TC86503 is zo’n apparaat. Alleen is deze dan wel voorzien van alle moderne technieken. Zo kan je dus op de klassieke manier koffie zetten, maar wordt wel op een moderne manier voor de best mogelijke smaak gezorgd. Dat is natuurlijk wat je wilt hebben.

Lees ook

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide