1370
Natuurlijke schoonheid
Gepubliceerd: 28-10-2014 Laatste update: 07-05-2017

Interieurdesignmerk Brabantia maakt van wasdag een mooiere dag, door de nieuwe Witte en Metallic Mint wasboxen te voorzien van een kurken deksel en 3D-patroon. Alle wasboxen hebben bovendien nieuwe, ronde ventilatiegaatjes. Een subtiele modernisering van de klassieke uitstraling.

Warm en natuurlijk

Creatief met kurk melig? Nee, mooi! De prachtige kurken deksels voor nieuwe wasboxen geven elke kamer een warme en natuurlijke uitstraling. En dankzij de slimme QuickDrop-opening hoef je het deksel niet te verwijderen voor je het wasgoed erin gooit. Ga je wassen? Dan haal je het lichtgewicht deksel er makkelijk af zodat je de perfect passende katoenen waszak kunt verwijderen. Wasgoed op zijn mooist.

Past in iedere kamer

Wasboxen met kurken deksel zijn er in Wit en de nieuwe kleur Metallic Mint. Brabantia heeft ook wasboxen in helemaal Brilliant en Matt Steel, en in Wit en Matt Steel met een kunststof deksel in Wit en Mat Steel. Welke kleur of soort deksel je ook kiest, de stijlvolle en discrete wasboxen passen perfect in de slaapkamer, badkamer, natte ruimte of wasruimte. Verkrijgbaar in twee formaten, 35- en 60-liter en met een garantie van 10 jaar.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide