1749
Strakke nieuwe look
Gepubliceerd: 28-10-2014 Laatste update: 02-09-2020

Brabantia’s klassieke Push Bin is getransformeerd tot een gladde jongen, die zeker je hart verovert. De klassieke ronde vormen in drie nieuwe minerale coatings geven de Push Bin een moderne uitstraling met vleugje retro en geven elk interieur een zetje! Grote fan van deze design-klassieker? Dan val je vast voor de 60-liter versie.

 

Schoonheidsgeheim
Hoe kan een afvalemmer van bijna zestig er nog zo goed uit zien? Insiders verklappen dat Brabantia’s Push Bin een facelift heeft gehad. Zijn lijnen zijn opgestrakt voor een nog betere look. Bovendien biedt Brabantia drie nieuwe kleuren naast de bekende en geliefde Matt en Brilliant Steel: jeugdig Mineral Mint, Mineral Pink en Mineral Blue. Deze poedercoatings geven deze klassieke afvalemmer zowel een klassieke en een moderne uitstraling.

Strakke body
Wanneer je deze verjongde afvalemmer thuis hebt, zorgt de slipvrije bodem ervoor dat hij er niet vandoor gaat. De fluisterstille klep houdt de geur en de aanblik van afval goed verborgen. Achter de klep vind je een brede opening voor makkelijk weggooien. Een grootse afvalemmer, in meerdere opzichten, aangezien hij 60 liter afval kan hebben en tien jaar Brabantia-garantie en -service meekrijgt. Wie houdt daar niet van?

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide