976
Altijd bij de tijd

Ga je voor een spectaculaire soufflé? Brand je vingers er niet aan! Als timing cruciaal is, gebruik dan de nieuwe Brabantia magnetische kookwekker. Stel de tijd in en plak de wekker op de koelkast of afzuigkap. Uit de weg, maar in het zicht.

Tijd voor een cadeautje In een opgeruimde keuken krijgt iedereen trek in koken! Brabantia geeft inspiratie de ruimte met een nieuwe magnetische kookwekker. Dit compacte en kleurrijke klokje in Anthraciet, Wit, Passion Red en Mint is de perfecte gadget om weg te geven of zelf te houden. De magnetische achterkant houdt op alle metalen oppervlakken, zo houd jij je handen vrij.

Klaar? Af!
De magnetische kookwekker telt af (of op) naar 99 minuten. Stel hem in in een handomdraai en begin met koken. Je hoort luid en duidelijk wanneer de tijd voorbij is. Dit fijne keukenhulpje wordt geleverd met batterijen en een garantie van vijf jaar. Hij is per slot van rekening van Brabantia.

Brabantia producten zijn o.a. verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoudspeciaalzaken, warenhuizen en de Brabantia webshop.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide