1226
Altijd bij de tijd

Ga je voor een spectaculaire soufflé? Brand je vingers er niet aan! Als timing cruciaal is, gebruik dan de nieuwe Brabantia magnetische kookwekker. Stel de tijd in en plak de wekker op de koelkast of afzuigkap. Uit de weg, maar in het zicht.

Tijd voor een cadeautje In een opgeruimde keuken krijgt iedereen trek in koken! Brabantia geeft inspiratie de ruimte met een nieuwe magnetische kookwekker. Dit compacte en kleurrijke klokje in Anthraciet, Wit, Passion Red en Mint is de perfecte gadget om weg te geven of zelf te houden. De magnetische achterkant houdt op alle metalen oppervlakken, zo houd jij je handen vrij.

Klaar? Af!
De magnetische kookwekker telt af (of op) naar 99 minuten. Stel hem in in een handomdraai en begin met koken. Je hoort luid en duidelijk wanneer de tijd voorbij is. Dit fijne keukenhulpje wordt geleverd met batterijen en een garantie van vijf jaar. Hij is per slot van rekening van Brabantia.

Brabantia producten zijn o.a. verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoudspeciaalzaken, warenhuizen en de Brabantia webshop.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide