676
keuken van groenafval

Sinds afgelopen juli is de duurzame keuken van Bribus verkrijgbaar onder de naam Bribus Eco. Deze keukens worden vervaardigd uit 30% spaanplaat en 70% biologisch materiaal als vlas- en grassoorten en resten van maïsplanten. Voor het vervaardigen van eco-board is in principe elk soort groenafval bruikbaar. De eenjarige gewassen worden tussen twee lagen spaanplaat geperst waardoor een eco-board ontstaat dat lichter is in gewicht, maar net zo sterk als spaanplaat en bovendien biologisch afbreekbaar. Ook de overige eigenschappen van het eco-board zijn prima, zo dringt er geen water in en heeft het een hoge mate van brandwerendheid.

Uitbreiding kleuren

De duurzame keuken lijn is gestart met een zevenkleurig assortiment. Dit zal in de nabije toekomst worden uitgebreid met nieuwe, moderne kleuren.

Bron: Vereniging Comfortabel WonenWonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners