4843
Designkeukens
Gepubliceerd: 27-05-2012 Laatste update: 25-04-2017

Is een standaardkeuken uit de showroom niets voor u? Kies dan voor een moderne designkeuken van oud eikenhout of gebruikt steigerhout. RestyleXL is specialist in maatwerk designkeukens. Strakke keukens met alle gewenste inbouwapparatuur, helemaal ingericht naar uw smaak. En afgewerkt met de modernste materialen.

De keuken is een centrale plek in uw huis. U leest er de krant bij het ontbijt en gebruikt er de maaltijden met het gezin. U drinkt er een wijntje na het werk en praat er bij met vrienden. Kortom: de keuken is alleen niet meer alleen een plek om te koken. De keuken maakt volwaardig onderdeel uit van uw interieur. En dus moet uw keuken volmaakt in het plaatje passen.

De perfecte combinatie van oud hout …
Een designkeuken van oud hout geeft u een bijzondere uitstraling aan uw interieur. Want oud hout heeft karakter. Onze sfeervolle, duurzame keukens zijn gemaakt van steigerhout, oud eikenhout, grenen en andere oud houtsoorten. U maakt hiermee een statement: het hout krijgt zo een tweede kans. In eigen werkplaats maken we meubels van hout uit gesloopte gebouwen. Het gaat daarbij vooral om oude balken, planken en vloerdelen. Meestal is het hout naturel – maar we gebruiken ook gekleurd sloophout. Dit geeft ieder meubelstuk een unieke uitstraling. Het hout wordt comfortabel glad afgewerkt, zodat u geen last heeft van splinters of uitstekende spijkers.

… met de modernste materialen
Onze keukens zijn maatwerk. Kies daarom voor een combinatie die bij u past. Oude en nieuwe materialen brengen we samen: bijvoorbeeld een aanrechtblad van beton of graniet, een spoelbak van rvs of natuursteen. Juist dit samenspel van uiteenlopende, natuurlijke materialen, oud en nieuw, is een ideale opzet om eigentijdse desginkeuken te creëren. En uiteraard leveren we ook de modernste inbouwapparatuur. Bespreek uw wensen met onze keukenontwerper - u krijgt altijd vrijblijvend advies op maat! Voorafgaand aan de productie van uw keuken krijgt u een tekening toegestuurd. U krijgt dan een goed beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien.

Bijpassende meubels van oud hout …
Een designkeuken past in een bijzonder interieur. Voor u geen alledaagse inrichting – u wilt echt iets bijzonders. Ook voor een bijpassende keukeninrichting bent u daarom bij ons aan het juiste adres! Tafels, stoelen en banken van oud hout zorgen voor bijzondere afstemming met uw keuken. We kunnen de meubels ontwerpen op maat – maar de meubels zijn ook kant en klaar verkrijgbaar. Kijk op onze site of kom langs in onze showroom!

… ook voor horecabedrijven
We ontwerpen keukens voor particulieren - maar ook voor horecabedrijven creëren we topkeukens. Met gebruik van nieuwe en doorleefde oude materialen wordt er een unieke huisstijl neergezet voor uw restaurant. De producten van RestyleXL kunnen tegen een stootje en zijn speciaal vervaardigd voor intensief horecagebruik. Bovendien passen ze in het beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kom langs in onze showroom in Oudewater!
Laat u inspireren door de designkeukens op de site of in de showroom! Wij adviseren u graag. RestyleXL is centraal gelegen in het Groene Hart, gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele Randstad. Restyle XL Interior Projects BV

Elzenweg 21-H

3421TT Oudewater

www.restylexl.nlWonenonline