1995
keukenblad, badkamerwand, tafelblad
Gepubliceerd: 28-04-2017 Laatste update: 17-05-2017

Maak kennis met Silestone® Charcoal Soapstone uit de Eternal collectie. Een bijzondere kleur geïnspireerd op de houtskoolachtige uitstraling van echte ‘speksteen’ maar met de gemakken van Silestone® kwarts. Eternal Charcoal Soapstone heeft een blauwgrijze afwerking met energieke grijze aders. De aderpatronen verspreiden zich door de gehele plaat en lopen door van het oppervlak tot in de randen.

Voor liefhebbers van een donker natuursteen is Eternal Charcoal Soapstone een perfecte keuze. Het materiaal is kras-, vlek- en zuurbestendig en eenvoudig te reinigen. Eternal is de eerste collectie van Silestone® die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van Silestone® nog gemakkelijker en zorgt bovendien voor meer kleurintensiteit en een hogere glans van het oppervlak.

Pas het toe als keukenblad, badkamerwand, tafelblad of tal van andere interieurtoepassingen. De kleur is verkrijgbaar in een glanzend gepolijste afwerking alsook in een matte Suede versie, in een jumbo formaat van 3.25×1.59m, bij uitstek geschikt voor keukeneilanden.

Naast deze variant bevat de collectie nog vier andere, op exotische marmersoorten geïnspireerde kleuren.

Wonenonline