4246
Slim alternatief voor de afzuigkap

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, presenteert BORA Professional 2.0: een modulair high-endsysteem bestaande uit zes componenten, met een elektrische kookveldafzuiging en intelligente bediening.

 

Bij BORA maken innovatie en ontwikkeling deel uit van de bedrijfsfilosofie. BORA Professional, het product dat in 2007 de basis vormde voor het BORA principe, werd geperfectioneerd op het vlak van innovatie, functionaliteit, eenvoud en de allerbeste prestaties. Het resultaat is een echt samenhangend systeem – een machine die uit een kookveld, afzuiging, motor, kanaal (BORA Ecotube), filter en muurrooster (BORA 3box) bestaat. Kookveld en kookveldafzuiging staan met elkaar in verbinding in het systeem.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Wanneer bij de BORA Professional 2.0 een kookzone wordt ingeschakeld gaat de afsluitklep stil en automatisch open. Na afloop van het kookproces gaat de klep weer dicht, volledig vlak en zonder afstand tussen de voegen te laten. Onder het filter in de kookveldafzuiging zit een opvangbak voor vetten.

Voor het eerst zit de intelligentie in de bedieningselementen, wat BORA Professional 2.0 tot de innovatiefste ontwikkeling van dit moment maakt. De temperatuur wordt op de knop aangegeven en kan via een combinatie van touch- en draaibediening worden aangepast. Van hieruit worden niet alleen verdere functieprogramma’s, maar ook de besturing van de kookveldafzuiging geregeld. Het aanwezige kookoppervlak en de kookzone kunnen maximaal worden benut. Daardoor behoren de kookoppervlakken en kookzones tot de grootst verkrijgbare op de markt. Het product is eenvoudig schoon te maken dankzij een brede afzuigopening en makkelijk uitneembare elementen.

BORA Professional 2.0 is nu verkrijgbaar in twee versies: nog steeds als flexibel systeem dat de klant maximale vrijheid qua keukenontwerp biedt. Alles is individueel combineerbaar.

Deze productinnovatie is een echte wereldprimeur, want BORA Professional 2.0 is bovendien ook verkrijgbaar als plug-and-playversie. Motor en kookveldafzuiging vormen hierbij één geheel. Het vooraf geconfigureerde systeem biedt maximale eenvoud en laat tal van inbouwsituaties toe. De recirculatievariant kan ook bij zwevende werkbladen met een inbouwhoogte van 199 mm worden gebruikt.

Het discrete design is ontwikkeld met het oog op een perfecte functionaliteit voor de gebruiker: een lichte verhoging van de afzuiging, de look-and-feel en werking van de bedieningsknoppen, een eenvoudige user interface. Hij kan met verschillende kookvelden worden gecombineerd. Compromisloze kwaliteit wordt gegarandeerd, alles is vervaardigd uit roestvrijstaal.

 

Ter perfectionering van BORA Professional 2.0 is een eigen kanaalsysteem ontwikkeld met een optimaal erop afgestemd muurrooster. Met BORA Ecotube en BORA 3box is er nu een systeem verkrijgbaar dat voldoet aan de hoge vereisten op het vlak van efficiëntie, installatiegemak en flexibiliteit en een geoptimaliseerde totaaloplossing biedt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners