1409
Siemens Multimedia schouw

Voor de consument die graag meer amusement aan informatie in de keuken wil, heeft Siemens een aantrekkelijke innovatie: de multiMedia-schouw. Deze nieuwe wandschouwkap zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat in de keuken maar ook voor het nodige entertainment. Het afspelen van een dvd, genieten van je favoriete kookprogramma of het beluisteren van een nieuwe cd kan allemaal tijdens het koken.

De nieuwe multiMedia-schouw beschikt over 4 verschillende snelheden, waaronder een intensiefstand, die uitermate geschikt is bij volle benutting van de kookplaat. Terwijl de krachtige wandschouw haar werk doet en de wasem boven de kookplaat afzuigt, kan de consument TV kijken zonder daarvoor naar de woonkamer te moeten. Naast de mediafuncties TV, DVD, CD en teletekst met geheugenfuncties is het ook mogelijk om een personal computer of videocamera op de wandschouwkap aan te sluiten. Het 17 inch flatscreen TV-scherm zorgt bij iedere toepassing voor uitstekende weergave.

De multiMedia-schouw biedt sfeervol softlight met dimfunctie en is tijdens gebruik geruisarm. Wel zo handig als Jamie Oliver zijn laatste kookkunsten toelicht. Met de bijbehorende afstandsbediening schakelt de gebruiker eenvoudig over naar een ander programma. De handige beeld-in-beeld functie geeft zelfs de mogelijkheid je favoriete voetbalwedstrijd te volgen en tegelijkertijd recepten van een cd-rom af te lezen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners