1552
Siemens Multimedia schouw
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Voor de consument die graag meer amusement aan informatie in de keuken wil, heeft Siemens een aantrekkelijke innovatie: de multiMedia-schouw. Deze nieuwe wandschouwkap zorgt niet alleen voor een optimaal klimaat in de keuken maar ook voor het nodige entertainment. Het afspelen van een dvd, genieten van je favoriete kookprogramma of het beluisteren van een nieuwe cd kan allemaal tijdens het koken.

De nieuwe multiMedia-schouw beschikt over 4 verschillende snelheden, waaronder een intensiefstand, die uitermate geschikt is bij volle benutting van de kookplaat. Terwijl de krachtige wandschouw haar werk doet en de wasem boven de kookplaat afzuigt, kan de consument TV kijken zonder daarvoor naar de woonkamer te moeten. Naast de mediafuncties TV, DVD, CD en teletekst met geheugenfuncties is het ook mogelijk om een personal computer of videocamera op de wandschouwkap aan te sluiten. Het 17 inch flatscreen TV-scherm zorgt bij iedere toepassing voor uitstekende weergave.

De multiMedia-schouw biedt sfeervol softlight met dimfunctie en is tijdens gebruik geruisarm. Wel zo handig als Jamie Oliver zijn laatste kookkunsten toelicht. Met de bijbehorende afstandsbediening schakelt de gebruiker eenvoudig over naar een ander programma. De handige beeld-in-beeld functie geeft zelfs de mogelijkheid je favoriete voetbalwedstrijd te volgen en tegelijkertijd recepten van een cd-rom af te lezen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide