Een recirculatiekap die meteen een designicoon is in de keuken en er voor zorgt dat de keuken nu nog meer een integraal deel van de woonkamer is. De kap met zijn geïntegreerde LED verlichting is ook leverbaar als lamp, speciaal ontwikkeld om met deze recirculatiekap gecombineerd te worden.De twee naast elkaar levert dan ook een prachtig en uitgebalanceerd plaatje op. Daarnaast is hierdoor ook het deel naast de kookunit op het kookeiland (vaak het werkblad) goed verlicht.

 

Door zijn forse formaat met een diameter van 80 cm is deze kap geschikt voor het recirculeren van lucht boven kooktoestellen tot een breedte van 90-100 cm.

De lucht wordt langs de rand afgezogen door een krachtige maar stille ventilator en daarna volgens het 4-stappen principe gezuiverd. Dus eerst langs de dubbele vetfilters (eenvoudig uitneembaar en te reinigen in de afwasmachine) en langs het vochtfilter de luchtkamer in, waar de dubbele ionisatoren er voor zorgen dat de geur wordt afgebroken.

Om er zeker van te zijn dat alle geurtjes worden afgevoerd wordt de lucht door een 4 cm dik actief koolfilter gevoerd waarna het aan de bovenzijde van de bol weer in de ruimte wordt terug gevoerd.

Ook leuk om te lezen