2532
Gaggenau 200 afzuigsystemen
Gepubliceerd: 20-10-2015 Laatste update: 17-07-2017

Perfect integreerbare ruimteventilatie. Uiterst efficiënte oplossingen, gevarieerd design en eenvoudige plaatsing – dat is de Gaggenau 200 serie afzuigsystemen. De platte schermkappen AF 200/210/211 en de ventilatiemodules AC 200 completeren de serie nu met krachtige apparaten. Deze zijn te combineren met alle Gaggenau-kookplaten en -apparaten en kunnen worden geïntegreerd in elke keuken-architectuur. Het minimalistische design toont elementen van geborsteld roestvrij staal, aluminium en glas. De kookzone wordt individueel verlicht met dimbaar, neutraal wit led-licht. Alle modellen hebben een krachtige ventilator en een afvoer- en circulatiefunctie. De nieuwe producten met de energie-efficiencyklasse A tot A+ zijn vanaf november 2015 verkrijgbaar.

„In een stijlvolle omgeving worden met name bij de ventilatie steeds hogere eisen gesteld aan het design en de functionaliteit van de apparaten. Als toonaangevende vernieuwer presenteerden wij al in 1982 de eerste uitschuifbare platte schermkap om in te bouwen in de bovenkast. Wij ontwikkelen sindsdien consequent nieuwe uiterst efficiënte oplossingen voor individuele keukenplanningen”, aldus Sven Schnee, Head of Global Brand Gaggenau.

Veelzijdig qua design en functionaliteit.
De 60 en 90 cm brede platte schermkappen AF 200/201/211 in vijf varianten zijn speciaal bedoeld om onopvallend in de bovenkast in te bouwen. Alle modellen zijn perfect geschikt als vervanger van de voorgaande modellen AH 250 en AH 900. Ze beschikken over een dampscherm van geborsteld roestvrij staal of aluminium met glazen inzet, die de kookdamp met groot vermogen afzuigt. De kap wordt uitgeschoven door licht op de greeplijst te drukken. Een gepatenteerd verzinkframe is apart verkrijgbaar. Hiermee verdwijnt de platte schermkap volledig in de bovenkast.

Ook de ventilatiemodules AC 200 in de breedtes 52 cm, 70 cm en 86 cm kunnen vrijwel onzichtbaar in de bovenkasten of kappen worden geïnstalleerd.

Hoog vermogen.
Alle modellen zijn gebaseerd op ventilatietechnologie met de uiterst efficiënte BLDC techniek en werken daardoor bijzonder energiezuinig en stil. Ze beschikken verder over drie elektronisch gestuurde vermogensstanden en een intensiefstand. Heel comfortabel is de automatische functie bij de platte schermkap. Hiermee wordt het vermogen automatisch aangepast aan de kookdampontwikkeling.

Eenvoudige hantering.
De montage van de platte schermkappen is heel eenvoudig dankzij een gepatenteerd snelbevestigingssysteem. Ook de ventilatiemodules zijn gemakkelijk te installeren. Alle apparaten zijn leverbaar als afvoer- en circulatieoplossing. In combinatie met de efficiënte circulatiemodule bezitten ze een groot vermogen. Hierdoor zijn ze heel geschikt voor vertrekken waarin het plaatsen van afvoerbuizen ingewikkeld of onmogelijk is, zoals in oude gebouwen, huurwoningen of energiezuinige huizen. Voor een gemakkelijke hantering van de apparaten zorgen de geïntegreerde ventilatoren, waarop met enkele handgrepen een circulatiemodule met actief koolstoffilter te plaatsen is. De vetfilters zijn probleemloos te verwijderen en kunnen in de afwasmachine worden gereinigd.

Met de nieuwe producten van de 200 serie afzuigsystemen onderstreept Gaggenau zijn competentie als specialist voor afzuigsystemen voor de individuele keukenplanning.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide