1806
Neff afzuigkap
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Enthousiaste thuiskoks onderkennen het belang van helder zicht en schone lucht in de keuken. Op het gebied van functionaliteit laten de afzuigkappen van Neff daarom niets aan het toeval over. Met een druk op de knop zuigen ze kookluchtjes en dampen weg: zacht of op volle sterkte, afhankelijk van wat vereist is. De moderne elektronische bediening is eenvoudig en intutief te gebruiken. Bovendien zijn alle afzuigkappen van Neff zeer stil en bijzonder efficiënt in gebruik dankzij slimme innovaties als de ultrasone sensor, die het vermogen volledig automatisch aanpast aan de hoeveelheid damp in de lucht. Alle oppervlakken, inclusief het roestvrijstalen vetfilter, zijn duurzaam, ergonomisch vormgegeven en eenvoudig schoon te maken. Zo blijft de afzuigkap er goed uitzien en goed aanvoelen. Bij de modellen met randafzuiging zijn de vetfilters zelfs discreet weggewerkt achter elegante roestvrijstalen oppervlakken. De lucht wordt efficient via de rand afgezogen. Nog een functionele blikvanger is de FreshAir intervalventilatie. Deze zorgt automatisch voor een optimaal binnenklimaat door elk uur vijf minuten lang in te schakelen, bijvoorbeeld als u op vakantie bent of na een feest of etentje. Uw keuken krijgt regelmatig een stoot frisse lucht zonder dat u een raam hoeft open te zetten, en wordt zo de favoriete plek van iedereen in huis.

Lucht afvoeren of recirculeren?
Vrijwel alle Neff modellen beschikken zowel over een luchtafvoer als recirculatiestand, waarbij de laatstgenoemde steeds populairder wordt. In goed geïsoleerde huizen met een laag energieverbruik kan hiermee veel energie bespaard worden omdat de warme lucht in de ruimte blijft. Neff heeft hiertoe het CleanAir recirculatiesysteem ontwikkeld, om kookdampen nog efficiënter dan voorheen weg te werken in de recirculatiestand. Dankzij de speciale constructie en de grote filteroppervlakken neutraliseert dit systeem tot 95 procent van de kookgeuren, en is daarbij ook nog eens buitengewoon stil.

Goede verlichting maakt het verschil
Goede vormgeving heeft veel met licht te maken. Hetzelfde geldt voor een aangename sfeer in woon en werkruimtes. Daarom beschikken alle Neff afzuigkappen over een uitgekiend verlichtingsconcept dat aan twee doelstellingen tegemoetkomt: het koken wordt aangenamer en veiliger, en de indirecte lichtbron draagt bij aan een prettige sfeer. Omdat de SoftLight verlichting van Neff traploos kan worden ingesteld van zeer helder tot uiterst gedempt, kunt u deze moeiteloos aanpassen aan elke situatie en aan de andere lichtbronnen in huis. Veel nieuwe Neff afzuigkappen kunnen daarnaast ook worden uitgerust met innovatieve LED displays. Uw voordelen liggen voor de hand: optimale lichtopbrengst, een lange levensduur en onovertroffen energiezuinigheid.

Welk model? Puur een kwestie van smaak
Zoals bekend valt over smaak niet te twisten over de afzuigkappen van Neff ook niet. Die zijn namelijk in zoveel uitvoeringen beschikbaar dat u voor elke keuken, elke esthetische voorkeur en elke functionele eis het juiste model zult vinden. Wand en eilandafzuigkappen, met gewelfd glazen scherm of in schuine uitvoering, volledig in hoogwaardig roestvrij staal of in een exclusieve combinatie van glas en roestvrij staal: Neff maakt het allemaal. In de fabriek in het Duitse Bretten worden namelijk ongeveer 950 verschillende modellen afzuigkappen en schouwen geproduceerd, in totaal ongeveer één miljoen stuks per jaar. Deze indrukwekkende verscheidenheid weerspiegelt niet alleen de grote vakkundigheid van de inbouwspecialist, maar ook de mate waarin de behoeften van de consument centraal staan. Neff biedt met zijn apparatuur een optimale oplossing voor elke individuele situatie, of het nu gaat om schuin aflopende plafonds, ongebruikelijke hoogtes of beperkingen als gevolg van reeds geïnstalleerde keukenmeubels. De beslissende factor is echter ongetwijfeld dat een Neff afzuigkap op maat uw dagelijkse leven aangenamer maakt en zorgt voor meer plezier bij het koken en het verblijf in de keuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide