1256
Afzuigkappen

Met het nieuwe afzuigkapprogramma zet Kuppersbusch definitief een punt achter het tijdperk, dat afzuigkappen enkel tot hun functionele eigenschap, afzuigen, beperkt bleven. In het bijzonder de modellen IKD en KD 9980.0 vallen op door een hoge innovatiegraad en technische hoogstandjes.

Door een gepatenteerd productieproces zijn kleine LEDs tussen twee glazen platen gezet en via een doorzichtige printplaat van elektriciteit voorzien. Zo ontstaat de indruk, dat de LEDs zweven. Dit innovatieve verlichtingssysteem laat zich op 3 manieren bedienen: no-touch bediening, direct op de afzuigkap of met de meegeleverde afstandsbediening. Zo kan men onder andere de lichtintensiteit (dimfunctie) instellen. Met de nieuwe no-touch functie kan de gebruiker de verlichting met een handbeweging inschakelen, zonder de afzuigkap aan te raken.

Een andere highlight is de nachtlicht-functie. Met dit systeem schakelt de afzuigkap zodra het donker wordt over op een vooraf ingestelde licht intensiteit. De kap ziet dit via vier naast elkaar gesitueerde sensoren. Zo is er s avonds en s nachts altijd een oriëntatielicht in de keuken.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Het 90 cm brede scherm, welke in zwart en transparant glas verkrijgbaar is, zit in een 45 cm breed RVS body, waarin de beluchtingtechniek is ondergebracht. Het paneel aan de voorzijde versterkt de randafzuiging. Met 2 gasdrukveren is de kap naar voren uitklapbaar zodat deze eenvoudig schoongemaakt kan worden. Door 4 standen (inclusief een extra sterke stand) bereiken de modellen een hoge afzuiging tot 800 m per uur. Bovendien garanderen hoogwaardige en energiebesparende LED modules een perfecte werkplekverlichting.

Behalve de fascinerende voordelen voldoen de nieuwe afzuigkappen ver voor hun tijd aan de pas vanaf 2013 geldende Eu-Normen. Voor een stand-by stand van minder dan 0,5 watt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners