4511
Miele eilandschouwafzuigkap
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Miele introduceert een serie afzuigkappen uitsluitend geschikt voor luchtcirculatie: de eilandschouwafzuigkap DA 7000 D en de wandschouwafzuigkap DA 7090 W. Deze ellipsvormige afzuigkappen reduceren vervelende kookluchtjes tot een minimum en zijn erg geschikt voor energiezuinige woningen, waarbij luchtafvoer naar buiten toe niet mogelijk is.

Unieke vormgeving
De vormgeving van de 100 centimeter brede eilandschouwafzuigkap DA 7000 D en de 90 centimeter brede wandschouwafzuigkap DA 7090 W is gebaseerd op de geometrie van een ellips. In het midden zijn de eiland- en wandschouwafzuigkap 16 centimeter hoog en naar de zijkanten toe loopt zij plat af. De afzuigkappen kunnen worden geplaatst zonder schouw, wat het unieke karakter van de afzuigkappen onderstreept. Het wandmodel zweeft schijnbaar boven de kookplaat en het eilandmodel lijkt nog meer te zweven, doordat dit model aan vier bijna onzichtbare - stalen kabels is ophangen. Zo wordt vrij zicht gecreëerd op de woonruimte en is het eenvoudig met elkaar communiceren boven het kookeiland.

Grensverleggende geurreductie
De eilandschouwafzuigkap DA 7000 D en de wandschouwafzuigkap DA 7090 W zijn grensverleggend bij de reductie van kookgeurtjes, omdat de afzuigcapaciteit en de afmeting van de zeer efficiënte Active-AirClean-koolstoffilters optimaal op elkaar zijn afgestemd. Voor deze afzuigkappen gebruikt Miele een ventilator met een hoog vermogen, die een opbouwhoogte van slechts negen centimeter heeft. De aangezogen lucht wordt bij de eilandschouwafzuigkap over vier en bij de wandschouwafzuigkap over twee koolstoffilters geleid. Een positief neveneffect van het grotere filteroppervlak is, dat de afzonderlijke koolstoffilters niet zo vaak vervangen hoeven te worden.

TouchControl-bediening
In het zwarte glazen paneel is TouchControl-bediening geïntegreerd. De witte boven- en onderkant van de kap vormen een contrast met het zwarte paneel. Als speciale uitvoering kunnen deze oppervlakken een poedercoating krijgen in alle RAL-kleuren. De uit tien lagen bestaande metalen vetfilters hebben een roestvrijstalen afdekking die zo gemaakt is, dat zij de hoogwaardige uitstraling van deze afzuigkappen onderstreept. Bovendien zijn de vetfilters eenvoudig te verwijderen en kunnen in de afwasautomaat worden schoongemaakt.

Een bijkomend voordeel is dat de eilandschouwafzuigkap DA 7000 D en de wandschouwafzuigkap DA 7090 W geschikt zijn voor aansluiting op Con@ctivity; het innovatieve systeem van Miele voor communicatie tussen afzuigkap en kookplaat, dat zorgt voor een automatisch geregeld afzuigproces.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide