2122
AT400 Gaggenau
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 17-07-2017

Gaggenau introduceert een innovatie op het gebied van afzuigsystemen, die niet alleen efficiënt en praktisch is, maar ook zeer esthetisch. De AT400 randafzuiging onttrekt kookluchten waar ze ontstaan. Het systeem staat op het werkblad, is voorzien van geïntegreerde verlichting en kan gecombineerd worden met één of meer kookplaten. Het bovenblad kan gebruikt worden voor extra afzetruimte.

Ideaal voor een kookeiland, door de geringe hoogte (27,5 cm), maar zeker ook geschikt als wandopstelling. Dat iets praktisch en efficiënts ook mooi ontworpen kan zijn, blijkt uit het feit dat de AT400 reeds de gerenommeerde Duitse iF Design Award 2006 in de wacht heeft gesleept.

Het nieuwe randafzuigingssysteem werkt door middel van luchtrecirculatie op een dermate efficiënte en geruisarme manier, dat het kan tippen aan eersteklas lucht-afzuigsystemen. De AT400 neemt echter minder ruimte in beslag dan deze systemen. Het apparaat beschikt over drie vermogensstanden en een intensieve afzuigstand, een intervalstand en een naloopstand.

Het nieuw ontwikkelde centrifugerende vetfilter en de vetopvangschaal zijn in de vaatwasautomaat te reinigen. Het eenvoudig te verwisselen koolstoffilter is in de ventilatiebehuizing in de onderkast te vinden.

De AT400 is uitgevoerd in roestvrij staal en is in twee afmetingen verkrijgbaar, 106 en 136 cm, waardoor het uitstekend past bij de nieuwe kookplaten van de Gaggenau 400 serie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide