2901
Miele afzuigkap
Gepubliceerd: 24-10-2012 Laatste update: 04-07-2017

Miele introduceert de plafondunit DA 2900 D met meerzone randafzuiging, die strak aan het plafond wordt bevestigd. Op deze manier is meer ruimte in de keuken te creëren. Bovendien kan de nieuwe plafondunit van Miele een energiebesparing tot wel 70 procent opleveren. Om de afzuigkap zo optimaal mogelijk aan het design van de keukenmeubelen te kunnen aanpassen, zijn de decorpanelen in roestvrij staal of in glas verkrijgbaar. Deze vier afzonderlijke, decoratieve afdekplaten zorgen voor een uitstekende wasemgeleiding en een nog betere vetafscheiding.

Efficiënte wasemgeleiding De plafondunit DA 2900 D is voorzien van meerzone randafzuiging, waarbij het grote aanzuigvlak is voorzien van vier afzonderlijke, decoratieve panelen. Deze decorpanelen zorgen voor een efficiënte wasemgeleiding, omdat kookdampen zowel aan de buitenranden van de decorpanelen als door de tussenruimten naar de metalen vetfilters worden geleid. Hierdoor is de vetafscheiding beter en ontstaat er nauwelijks condens. Evenals de vetfilters kunnen ook de afzonderlijke panelen gemakkelijk in de afwasautomaat gereinigd worden.

Energiebesparing tot wel 70 procent Wat het energieverbruik betreft is de nieuwe plafondafzuigkap grensverleggend. Een hoogwaardige gelijkstroommotor heeft aanzienlijk minder energie nodig dan traditionele ventilatormotoren. De plafondafzuigkap DA 2900 D van Miele is bovendien voorzien van led-verlichting, die de kookplaat verlicht met warmwit licht. Met dit ECO-pakket kan de plafondafzuigkap DA 2900 D van Miele in vergelijking tot conventionele technologie een energiebesparing opleveren tot wel 70 procent.

Bedieningsgemak De nieuwe plafondunit DA 2900 D van Miele kan worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening. Via deze afstandsbediening wordt de verlichting, het vermogen en de luchtafzuiging achteraf geregeld. Bovendien is de plafondunit voorbereid op Con@ctivity. Dit is het innovatieve systeem van Miele voor communicatie tussen de afzuigkap en de kookplaat, dat zorgt voor een automatisch geregeld afzuigproces. De plafondunit en de betreffende kookplaat dienen voorzien te worden van een communicatiemodule. De plafondunit reageert vervolgens automatisch op de instellingen van de kookplaat. Bovendien wordt de verlichting automatisch in- en uitgeschakeld. Vanzelfsprekend kan de afzuigkap ook altijd handmatig worden ingesteld.

De plafondunit DA 2900 D van Miele heeft een afmeting van 110 bij 79 centimeter en is dankzij de modulaire opbouw verkrijgbaar met luchtafvoersysteem, circulatiesysteem of met een externe ventilator.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide