Bij Teslion® zijn wij er van overtuigd dat innovatie altijd leidt tot een beter en mooier product. Daarom zullen wij constant blijven kijken naar het verder verbeteren en optimaliseren van onze producten en diensten.

BORA, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, presenteert BORA Professional 2.0: een modulair high-endsysteem bestaande uit zes componenten, met een elektrische kookveldafzuiging en intelligente bediening.

Een recirculatiekap die meteen een designicoon is in de keuken en er voor zorgt dat de keuken nu nog meer een integraal deel van de woonkamer is. De kap met zijn geïntegreerde LED verlichting is ook leverbaar als lamp, speciaal ontwikkeld om met deze recirculatiekap gecombineerd te worden.De twee naast elkaar levert dan ook een prachtig en uitgebalanceerd plaatje op. Daarnaast is hierdoor ook het deel naast de kookunit op het kookeiland (vaak het werkblad) goed verlicht.

Onze missie is om de keuken te verlossen van de (vaak lelijke) traditionele afzuigkappen en daardoor de keuken nog meer en beter te kunnen integreren in het hedendaagse interieur en leven. Dat doen wij door het toepassen van de nieuwste technieken waardoor betere en mooiere oplossingen mogelijk zijn en de keuken niet langer ontsierd wordt door afvoerpijpen en onnodige belemmering van zichtlijnen.

Het is een van de grootste ergernissen in huis: vieze luchtjes. Een muffe of bedompte lucht in de keuken is niet alleen storend, maar kan ook een signaal zijn dat het binnenklimaat niet op orde is. Hoe zorg je voor een veilige keuken zonder luchtjes?

De keuken is het kloppend hart van je huis. Hier wordt gekookt en gegeten. Maar vooral… geleefd, verhalen verteld, gelachen en de wijn ontkurkt. Dé plek waar vrienden en familie samenkomen. Teslion maakt van dé ontmoetingsruimte in huis een magische plek. En dat is geen grootspraak. Zo mooi kan innovatie zijn:

Teslion is ’s werelds eerste designkap die zorgt voor het beste klimaat in huis.

Bedacht, ontworpen én geproduceerd op Hollandse bodem. 100% Dutch Design dus. Achter dit beeldschone design gaat een technisch knap doordacht systeem schuil. 

Met de nieuwe Küppersbusch inductiekookplaat is geen extra afzuigkap nodig. Deze is namelijk geïntegreerd. Dat is de KMI 8.500.0 uit de Premium+ range van Küppersbusch. Vet en dampen worden direct in de kookplaat afgezogen. Hierdoor is een extra afzuigkap boven de kookplaat overbodig, en is inbouwen onder een raam eenvoudig te realiseren.

In een keuken wordt gekookt en waar gekookt wordt ontstaan kookluchtjes en kookdamp. Wij zijn er eigenlijk al helemaal aan gewend dat daar in de keuken twee aparte apparaten voor zijn: de kookplaat en de afzuigkap. AEG heeft bedacht dat deze twee functies gecombineerd kunnen worden in één apparaat: de ComboHob. Dit is een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Hierdoor is een afzonderlijke afzuigkap niet meer nodig, wat voor meer vrijheid en ruimte in de keuken zorgt. De ComboHob heeft een strak design en kan gemakkelijker schakelen in temperatuur. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Hob2Hood-technologie waarbij kookplaat en afzuiging met elkaar communiceren. Bovendien is de ComboHob veiliger doordat alleen het oppervlak van de pan en niet de rest van de kookplaat wordt verwarmd.

De markt voor afzuigkappen is volop in beweging. Er is vrijwel geen enkel ander productsegment binnen de huishoudapparatuur waarin de behoefte zo is verschoven van pure functionaliteit naar design. In de meeste huishoudens is het uiterlijk van de afzuigkap minstens zo belangrijk geworden als de prestaties, een minimale geluidsoverlast en het reinigingsgemak. Hierbij draait het allemaal om persoonlijke voorkeur: het ontwerp van de afzuigkap is een duidelijke afspiegeling van het individuele stijlgevoel van de gebruiker. In dit licht presenteert Bosch een nieuwe collectie prachtige afzuigkappen tijdens IFA 2016. Stuk voor stuk combineren deze apparaten topprestaties, eenvoudige bediening en perfecte resultaten met een ontwerp dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt.