1525
Silestone Fernando Alonso
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Fernando Alonso, tweevoudig wereldkampioen F1, onthulde onlangs in het moderne NHow Hotel te Milaan het nieuwste Silestone® programma, "Sport Series by Fernando Alonso". De serie bestaat uit drie nieuwe kleuren Rosso Monza, White Platinum en Cemento Spa.

Rosso Monza
Een matte, rode tint die krachtige accenten zet in iedere ruimte.

White platinum
Een witte basis met elementen van zeer lichtgrijs tot en met zwart. Een subtiel glans effect creëert een hoogwaardige look voor een uniek werkblad.

Cemento Spa
Deze matte donkergrijs variant vormt de perfecte basis voor iedere keukeninrichting.

Tijdens het lanceringsevenement werd een debat gehouden dat erop gericht was om parallen te trekken tussen de allernieuwste trends in ontwerp en binnenhuisinrichting, evenals op de toepassing van technologische innovatie in de productie van consumptiegoederen en de hoog-technologische wereld van de Formule 1.

Silestone® bestaat tot 93 procent uit natuurlijk kwarts. Naast diamant, is dit een van de hardste mineralen die moeder natuur heeft voortgebracht. Aan het kwarts wordt een mix van hars- en kleurstoffen toegevoegd en eventueel aangevuld met stukjes glas of spiegel om een nog mooier effect te creëren. Hierdoor heeft Silestone® de hardheid en kristalachtige uitstraling van kwarts en beschikt het over eigenschappen die andere materialen overtreffen.

Silestone® is niet poreus, hierdoor weerstaat het de dagelijkse knoeipartijen met bijvoorbeeld koffie, olijfolie en citroen zonder dat hier speciaal onderhoud voor nodig is. Want vlekken trekken niet in het werkblad in. Dagelijks schoonmaken met een zachte doek en een sopje voldoet om het werkblad jaar in jaar uit als nieuw te houden. Normaal gebruik van bijvoorbeeld messen en scharen heeft geen enkele invloed op het werkblad. Deze eigenschappen maken van Silestone® een zeer hygiënisch materiaal dat uitermate geschikt is voor keukentoepassingen zoals keukenwerkbladen maar ook als achterwand en als vloertegel voor een harmonieus resultaat.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide