1384
Dekker zevenhuizen Toplaminaat aanrechtblad

Als marktleider volgt Dekker Zevenhuizen de laatste trends en ontwikkelingen in de samenleving en speelt daarop in. Of liever nog: zet deze trends zelf. Met veertien nieuwe kleuren Toplaminaat® houdt Dekker zijn kleurenaanbod continu actueel. Het rijke kleurenpalet is namelijk wat het Toplaminaat®-blad zo aantrekkelijk maakt.

Collectie 2010
De Dekker Zevenhuizen collectie van 2010 introduceert maar liefst veertien nieuwe kleuren Toplaminaat®. De kleuren zijn afgestemd op de laatste trends. De werkbladen van het materiaal Toplaminaat® krijgen steeds meer een karaktervolle structuur, die een extra dimensie aan het decor toevoegt.

ABS afwerking
Voor elke nieuwe kleur Toplaminaat® zijn ook ABS-lijsten op voorraad. Wanneer er gekozen wordt voor afwerking met ABS, kiest u voor kwaliteit, design en exclusiviteit. Bij de kleuren uit de collectie van Dekker Zevenhuizen worden keukenbladen met een spoelbak niet meer afgeplakt met HPL, maar wordt er altijd gebruik gemaakt van een afwerking met het sterkere ABS. Recht afplakken is alleen mogelijk wanneer het om kleuren buiten de kleurencollectie gaat. Een ABS-randlijst is namelijk veel steviger dan een afgeplakte rand en daarnaast minder gevoelig voor beschadiging. Een afgeplakte zijde is namelijk schadegevoelig tijdens het transport, bij de montage en in het gebruik. De robuuste randlijst ziet er mooier en luxer uit. Des te meer reden om te kiezen voor het sterkere ABS.

Brugconstructie
Wilt u uw keuken met vrijstaande elementen complementeren? Kies dan voor de brugconstructie. De oplossing voor tafels, krukken, banken en stollenwanden. De uiterst solide bruggen zijn gemaakt van 62 mm dik stollenwandmateriaal. De elementen zijn verkrijgbaar in alle Toplaminaat® kleuren en worden afgewerkt met ABS in dezelfde kleur. De brugconstructie is eenvoudig te monteren. Naast een aantal standaardmaten tegen een speciale prijs, is ook maatwerk mogelijk.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners