1383
Aanrechtbladen

Inspelend op de huidige woontrend waarin verschillende ruimten in elkaar worden geïntegreerd, introduceert Erbi een speciaal programma van kwalitatief hoogwaardige keukenbladen en achterwanden die opvallen door een heel bijzondere structuur. Het betreft hier de nieuwe Design Collectie van Erbi.

Hiermee kunnen hele subtiele overgangen worden gerealiseerd van keuken naar woonkamer.

Deze bijzondere collectie bestaat uit een aantal onderscheidende HPL-Toplaminaat® kleuren met een bijzondere structuur die zeer geschikt zijn voor toepassing als keukenblad en/of achterwand. Dit materiaal zal binnenhuisarchitecten en creatieve consumenten prikkelen om na te denken over toepassingen in bijvoorbeeld eet- en/of woonkamers.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De structuur en de decors van de keukenbladen en achterwanden zorgen voor een levendig effect en realiseren een verrassend totaalbeeld.

Eveneens nieuw zijn de Solid Glass achterwanden met een unieke structuur. Men kan kiezen uit vijf structuren: doorzichtig gebloemd, gestreept linnen, bamboe, extra helder, extra helder glanzend. Er is keuze uit acht kleuren.

Keukenbladen en achterwanden uit de Design Collectie zijn goed te combineren met andere materialen, producten en kleuren uit onder andere het Erbi programma. Denk hierbij aan combinaties met CaesarStone®, RVS, aluminium, beton, keramiek of hout.

Het onderhoud is eenvoudig, met een vochtige doek behandelen is voldoende en hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

De Erbi werkbladen kunnen via de keukenvakhandel op maat worden besteld. Naast toepassingen in keuken kan ook worden gedacht aan badkamers, tafelbladen, topbladen voor wandkasten, etc.

Meer informatie: www.erbi.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners