1066
Aanrechtbladen

Wereldleider op het gebied van de productie en distributie van kwartsoppervlakken, natuursteen en gerecyclede oppervlakken, presenteert met de nebula serie alle ingrediënten voor een frisse zomerse keukenlook.

De Silestone ® Nebula collectie biedt inspiratie voor iedereen. De kleurendiversiteit, duurzaamheid en de grote toepasbaarheid van Silestone ® Nebula zorgen dat het geïntegreerd kan worden in de meest uiteenlopende woonstijlen en ontwerpen. Verder laat Silestone ® zich gemakkelijk combineren met andere materialen zoals hout, glas, rvs, enzovoorts.

Alle Silestone ® Nebula kleuren (Lyra, Lagoon, Altair, Doradus, Cygnus, en Merope) zijn beschikbaar in een gepolijste variant en een matte leather- ­ afwerking. De bladen zijn verkrijgbaar in diverse formaten ook extra large formaat (+/- ­  325x159cm). Silestone ® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Over Silestone ® by Cosentino Silestone ® by Cosentino, het leidende merk in kwartsoppervlakken, bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts. Dit hoogwaardige materiaal is zeer bestand tegen vlekken, stoten en krassen en heeft een lage vochtabsorptiegraad. Het heeft ook een exclusieve bacteriestatische eigenschap, verschillende productgaranties en certificaten en wordt geleverd met het hoogste niveau aan service, kwaliteit en verantwoordelijkheid van de Cosentino Groep. Silestone ® is beschikbaar in meer dan 60 kleuren, drie afwerkingen en verschillende formaten. Dankzij deze speciale eigenschappen zijn Silestone ® oppervlakken zeer geschikt voor keukens, badkamers en andere veeleisende ruimtes zoals laboratoria, ziekenhuizen, hotels, restaurants en dergelijke.

Silestone ® is terug te vinden in enkele van de meest unieke gebouwen ter wereld, zoals het hotel Burj Al Arab in Dubaï, het Wembley stadion in Londen, de Agbar Toren in Barcelona en het vlaggenschip van Telefonica in Madrid. Als pionier op het gebied van kwartsoppervlakken heeft Silestone ® gezorgd voor een revolutie in de internationale steenindustrie met een niet te stoppen groei waarmee het is uitgegroeid tot een wereldweid toonaangevend merk. Tegenwoordig wordt in één op de vier keukens in Spanje gebruik gemaakt van Silestone ®. In de Verenigde Staten vertegenwoordigt het marktaandeel van Silestone ® 75% van alle kwartsoppervlakken en 7% van alle keukenwerkbladen. Silestone ® was het eerste Spaanse merk dat reclame voerde tijdens het grootste sportevenement ter wereld: de Amerikaanse Super Bowl. Begin 2008 werd Silestone ® de persoonlijke sponsor van tweevoudig wereldkampioen F1 Fernando Alonso. Het merk werkt ook samen met de Houston Rockets van de NBA.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners