1936
Sensa Cosentino
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Cosentino presenteert vijf nieuwe kleuren in de Sensa Graniet lijn genaamd: Australia, Gabon, Cosmic Grey, Star Galaxy en Thailand. Deze serie granieten werkbladen bevat een unieke bescherming tegen vlekken. Door een revolutionaire behandelding verandert de oppervlaktespanning van het graniet waardoor vloeistoffen worden afgestoten en niet intrekken in het oppervlak.

Het resultaat: een onzichtbare bescherming die het oppervlak laat ademen, beschermt tegen UV straling en in hoge mate vlekbestendig is. Het graniet is afstotend voor water en olie en biedt een doeltreffende bescherming tegen vlekken. Het materiaal voelt niet anders aan en blijft de bijzondere robuuste uitstraling behouden.

Sensa wordt geproduceerd in de fabrieken van Cosentino in Brazilië de hoge productienormen voor graniet. De fabrieken beschikken over de meest geavanceerde productietechnologie voor de verwerking van verschillende soorten graniet op een totale oppervlakte van 45.000 m2.

Sensa Graniet is verkrijgbaar in 20 kleuren en in 2 afwerkingen, gepolijst of leather.

Sensa Graniet geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Over Sensa
SENSA by Cosentino® is een exclusieve collectie van Braziliaanse Granieten met een revolutionaire bescherming tegen vlekken die ervoor zorgt dat het werkblad als nieuw blijft. Sensa by Cosentino® wordt vervaardigd door Cosentino Latina Vitoria, de derde grootste granietfabriek in heel Brazilië. Sinds haar oprichting in 2002 is deze fabriek uitgegroeid tot hét productiecentrum voor graniet binnen de Cosentino Group. Latina ligt in de Braziliaanse deelstaat Espirito Santo, in het midden van een granietgebied dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Cosentino beschikt er over de meest geavanceerde productietechnologieën op een totale oppervlakte van 45.000 m2, bestemd voor productie en verwerking van verschillende granietsoorten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide