2341
Aanrechtblad Keramiek Dekker Zevenhuizen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Een van de nieuwste ontwikkelingen in de keuken is het keramische werkblad. Met zijn egaal getinte of met een patroon uitgevoerde, 100 % kleurvaste oppervlak kan het keramisch keukenblad uw keuken vele gezichten geven. Het laat zich uitstekend combineren met de achterwand en de randafwerking, maar ook met bijvoorbeeld roestvrijstaal.

Een keramisch keukenblad is zeer gebruiksvriendelijk. Het is zo hittebestendig dat schalen uit de oven er direct opgezet kunnen worden en een beschermingsplaat voor de achterwand overbodig is. Het is harder dan graniet en dus zeer krasbestendig. Verder is het materiaal watervast, vlekbestendig, hygienisch en onderhoudsarm.

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of Jif verwijderen en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn. Gebruik echter nooit harde schuurmiddelen, zuren of agressieve chemische producten. Dat soort middelen moet u bij morsen direct verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide