2118
Aanrechtblad Keramiek Dekker Zevenhuizen

Een van de nieuwste ontwikkelingen in de keuken is het keramische werkblad. Met zijn egaal getinte of met een patroon uitgevoerde, 100 % kleurvaste oppervlak kan het keramisch keukenblad uw keuken vele gezichten geven. Het laat zich uitstekend combineren met de achterwand en de randafwerking, maar ook met bijvoorbeeld roestvrijstaal.

Een keramisch keukenblad is zeer gebruiksvriendelijk. Het is zo hittebestendig dat schalen uit de oven er direct opgezet kunnen worden en een beschermingsplaat voor de achterwand overbodig is. Het is harder dan graniet en dus zeer krasbestendig. Verder is het materiaal watervast, vlekbestendig, hygienisch en onderhoudsarm.

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een natte doek. Vlekken kunt u met een sopje of Jif verwijderen en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn. Gebruik echter nooit harde schuurmiddelen, zuren of agressieve chemische producten. Dat soort middelen moet u bij morsen direct verwijderen om onherstelbare schade te voorkomen.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners