Stel u voor dat u met weinig geld veel keuken kan kopen. Dat uw keuken een luxe uitstraling heeft een waanzinnige lage prijs. En dat u bij ons uitstekend geholpen wordt. Lees alles hierover in ons gratis dikke keukenmagazine!

Het Deense Damixa komt met Silhouet, een nieuwe fraaie serie kranen en douchesystemen voor de moderne woning. De serie is ontworpen door het Deense designduo Halskov & Dalsgaard, dat met Silhouet voortbouwt op de traditie van Damixa, dat wil zeggen kranen met een Deens design en een kwaliteit van wereldklasse.

Bij een zoektocht naar nieuwe huishoudelijke apparaten kom je het merk Whirlpool tegen. Het is vooral gespecialiseerd in keuken apparatuur zoals vaatwassers, ovens en (combi)magnetrons. Ben jij op zoek naar een nieuwe magnetron? Lees dan deze voordelen van een Whirlpool magnetron.

We hebben er allemaal wel eentje in huis staan, een koelkast. Soms van die enorme Amerikaanse modellen met een ijskblokjesmachine ingebouwd, of van die ienimieni modellen waar precies 1 blikje cola in past. Kortom koelkasten zijn er in verschillende vormen en maten en wij zetten er een aantal op een rijtje.