2055
Zara Home kersttrends 2017

Dit jaar presenteert Zara Home een kerstcollectie waarin accessoires en kleuren zijn opgenomen die in ieder interieur passen. We zien zilveren, gouden, rode en groene tinten en een vleugje blauw voor de echte durfals onder ons.


Het is soms moeilijk om accessoires te kiezen die bij elke stijl passen. Zara Home maakt het je dit jaar wel heel gemakkelijk, hoewel... als we al het moois zien willen we eigenlijk alles wel hebben.

Voor de liefhebbers van rood vind je prachtige kristallen bollen versierd met geschilderde kerstmotieven. Maar we zien ook veel blauw kristal en gouden sterren. De combinatie van deze kleuren geeft een fluweelachtige look voor de dennenboom. Voor de echte glamourkerst kies je voor kerstballen gevuld met spiegeleffecten, veren en glitters.

zara-home-kerstmis-2017-13.jpg

  zara-home-kerstmis-2017-14.jpg

zara-home-kerstmis-2017-08.jpg

zara-home-kerstmis-2017-06.jpg

zara-home-kerstmis-2017-05.jpg  

zara-home-kerstmis-2017-04.jpg

zara-home-kerstmis-2017-09.jpg

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners